کد خبر:۱۰۳۲۰۹۷

اگر شرکت‌های خلاق نیاز به قانون داشته باشند مجلس دریغ نمی‌کند

یکی از نمایندگان مجلس ضمن توضیح نیاز‌های متعدد صنایع نرم و خلاق و اکوسیستم دانش‌بنیان در کشور گفت: اگر در مسیر تخصیص این حمایت‌ها نیاز به تصویب قوانین جدید باشد، مجلس از هیچ گونه همکاری دریغ نخواهد کرد

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد صفری ملک میان نماینده مردم از حوزه انتخابیه املش و رودسر در دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی در این باره گفت: در راستای راهبرد تمدن ایرانی، اسلامی، ملت ما باید با توجه به تاریخ، داشته‌ها و نیروی انسانی و منابع فرهنگی که در اختیار دارد، نگاهی آینده محور داشته باشد. ما در تمدن اسلامی، دوره‌های پرشکوهی از زایش و اختراعات را تجربه کرده‌ایم که دانشمندان و مخترعان پرشماری به جهان عرضه کرده است. این ظرفیت وجود دارد که بر اساس این چهارچوب‌های بومی و داخلی، زیست‌بوم فناورانه خود را دوباره بازآفرینی و تکمیل کنیم.

وی افزود: مقام معظم رهبری تاکید زیادی بر لزوم توسعه زیرساخت‌های خلاق و فناورانه در کشور دارند. یکی از مهمترین بازیگران این زیست‌بوم نوآورانه نیز، شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و استارتاپ‌ها هستند. ما در سال‌های اخیر با اهتمام نهاد‌های مانند معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری توانسته‌ایم تجربه‌ای نوپدید در زمینه توسعه صنایع نرم و خلاق ایجاد کنیم. با توجه به ظرفیت‌های عظیم کشور، تلاش‌ها در این زمینه باید مضاعف گردد. ورود هر چه بیشتر جوانان نخبه، مومن و فناور به عرصه دانش‌بنیانی و خلاق کشور، پویایی بیشتر اقتصاد، تولید و صنعت را در پی خواهد داشت.

صفری ملک میان با اشاره به نامه مهم مقام معظم رهبری به سران قوا برای تقویت هر چه بیشتر شرکت‌های خلاق گفت: بسیاری از کشور‌های در حال توسعه و توسعه یافته، صنایع بومی و فرهنگی خود را به عنوان یکی از محور‌های اصلی پیشرفت قرار داده‌اند. ما نیز باید با توجه به مختصات، فرهنگی، ملی و دینی کشور خودمان، اکوسیستم اقتصاد دانش‌بنیان و صنایع نرم و خلاق را مورد حمایت حداکثری قرار دهیم. همه مدیران کشور نیز در هر دستگاه و نهادی که هستند باید بخشی از توان و انرژی خود را به حمایت از شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان تخصیص دهند.

این نماینده مردم گفت: در مجلس نیز قوانین خوبی در این حوزه تصویب شده است. البته بدیهی است که این نهاد آمادگی دارد تا هم در حوزه تقنینی و هم حوزه نظارتی، حمایت بی‌دریغ خود را پشتیبان این جوانان خلاق و فناور قرار دهد. این شرکت‌ها به انواع بسته‌های حمایتی نیاز دارند، تسهیلات ارزان قیمت، معافیت‌های مالی، گمرکی، حمایت‌های سازمانی و نظایر آن از جمله نیاز‌های شرکت‌های نوپا و نوآور هستند. اگر در مسیر تخصیص این حمایت‌ها نیاز به تصویب قوانین جدید باشد، مجلس قطعاً در چهارچوب قانون، همکاری خواهد کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار