به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، درباره اینکه آیا زائران اربعین باید از همان مرزی که از کشور خارج شدهاند به کشور بازگردند، گفت: هیچ ضرورتی وجود ندارد که زائران از همان مسیر یا مرزی که از کشور خارج شدند برای بازگشت استفاده کنند. امکان بازگشت از همه مرزها وجود دارد.
وی ادامه داد: البته پلیس اطلاعاتی را منتشر میکند که در آنها مسیرهای پرترافیک و خلوت به تفکیک مشخص شده و به زائران اعلام میشود تا بهترین مسیر را برای بازگشت از سفر اربعین انتخاب کنند.
فرمانده قرارگاه اربعین فراجا درباره فعالیت پلیس ایران در کشور عراق تصریح کرد: پلیس ایران در عراق حضور نخواهد داشت و حضور پلیس تنها در حد مبادله افسران مرزی و تبادل اطلاعات خواهد بود. جلساتی بین پلیس ایران و عراق به صورت مستمر برگزار خواهد شد تا اگر مسئلهای وجود داشت توسط پلیس دو کشور بررسی شود. انصافا هم همکاری خوبی میان دو پلیس وجود دارد.
بیشتر بخوانید:
مدت اعتبار برگهای تردد اربعین چقدر است؟
مشمولان سربازی بدون ثبت نام اینترنتی به پایانههای مرزی اربعین مراجعه نکنند
شرفی درباره مسئله پارکینگها در نقاط مرزی گفت: موضوع پارکینگ بر عهده سیستم مدیریتی استان است و ما تنها وظیفه نظارت بر شاخصهای پیشگیری از سرقت و حوادث را بر عهده داریم. موضوعاتی نظیر پایش تصویری، روشنایی کافی در پارکینگها و محل قرارگیری خودروها، خطکشی اصولی و حصارکشی مناسب و بر عهده پلیس است و فرماندهی انتظامی بر آنها نظارت میکند.