به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، میثم مظفر با بیان اینکه یکپارچه شدن حساب سازمانها و شرکتهای زیر نظر شهرداری منجر به تحقق خزانه داری واحد، مدیریت تحقق بودجه و توزیع عادلانه منابع شهرداری میشود، اظهار کرد: شهرداری با مصوبه شورا اقدام به ایجاد این حساب کرد تا حسابهای پراکنده جمع آوری شود و هر شرکت و سازمان یک حساب مشترک و قابل رصد داشته باشد.
عضو شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: ایجاد حساب مشترک به این معنا نیست که استقلال و همچنین حساب شرکتها و سازمانها از بین برود و این حساب در شهرداری مرکز باشد، بلکه به این معناست که پایش مجدد صورت بگیرد.
مظفر با بیان اینکه افتتاح شماره حساب طبق قانون باید به تصویب شورا برسد، یادآور شد: با افتتاح این حساب مشترک، از بسیاری از انحرافات بودجه شرکت ها، سازمانها و مناطق جلوگیری خواهد شد؛ چرا که در گذشته و در برخی موارد به بهانه دستمزد و حقوق، درآمدها بیش از قاعده مصوب در حوزههای جاری هزینه میشد.
رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران با اعلام این که پیش از این دچار آشفتگی و بی نظمی مالی بودیم، اظهار کرد: با ایجاد حساب مشترک سازمانها و شرکت ها، امکان رصد بودجه و پرداخت هزینههای جاری و عمرانی و کنترل پیشرفت فیزیکی پروژهها فراهم میشود.
وی با تأکید بر اینکه شهرداری باید بتواند پروژهها را اولویت بندی کند و تخصیص منابع را نیز بر اساس این اولویت انجام دهد، گفت: بخش مهمی از درآمد شهرداری تهران از مناطق شمالی شهر تأمین شود و باید بین شرکتها و سازمانهای مناطق جنوبی نیز تقسیم شود. شرکتهای برخوردار که به صورت سنتی درآمد بالایی داشتند، باید شناسایی شوند و باز توزیع منابع صورت بگیرد.
مظفر اعلام کرد: چند ده میلیارد تومان هزینههای جاری، پس از افتتاح حساب کاهش پیدا کرده و به جای اینکه منابع به صورت جاری، هزینه شود، با اختصاص آن، پروژهها فعال شده است.