به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی طی بیانیه ای اعلام کرد: تا زمانی که سلبریتی ها، اینفلوئنسرها و بسیاری از بالاشهر نشینهای مرفه بی درد بصورت مداوم در محیطهای عمومی، شبکههای اجتماعی، فیلم و سینما و حتی جشنوارههای ملی بی حجابی و بی عفتی را به درون جامعه پمپاژ میکنند نمیتوان انتظار داشت که بتوان با بی حجابی و بیعفتی مقابله کرد.
متن این بیانیه به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
ضمن ابراز هم دردی و عرض تسلیت به خانواده محترم امینی بابت حادثه غم انگیز و تلخ درگذشت خانم مهسا امینی، بسیج دانشجویی دانشگاه خواجه نصیر بر خود لازم میداند نکاتی را در خصوص این حادثه غمناک و مسائل پیرامون آن بیان نماید:
۱. در وهله اول واضح است که هر چه سریعتر باید ابعاد درگذشت خانم امینی توسط دستگاه قضا بررسی شده و بصورت کامل و شفاف ادله و اسناد این پرونده به اطلاع عموم مردم و خانواده مرحومه برسد و با خاطیان احتمالی آن برخورد قاطع شود. یکی از اصلیترین مطالبات از دستگاه قضایی برخورد جدی، واقعی و سریع در خصوص اینگونه مسائل بخصوص پرونده مرحومه امینی میباشد.
۲. مسلم است که مسئله حجاب در اماکن عمومی کاملا یک موضوع اجتماعی بوده و از دایره اختیارات فردی خارج است؛ لذا حکومت اسلامی موظف است برای اجرای حکم الهی مانند حجاب در محیطهای اجتماعی قانون گذاری کرده و سازوکار صحیحی برای نظارت بر اجرای قانون طراحی کند. اما با این حال تجربه نشان داده است که بخشی از رویکرد فعلی "پلیس امنیت اخلاقى" برای نظارت بر اجرای قانون حجاب باعث آسیبهایی برای جامعه و نیز هزینهزایی برای نظام شده است که این خود لزوم بازنگری در رویکرد موجود "پلیس امنیت اخلاقى" را آشکار میسازد.
۳. کارکرد هر قانون و سیستم نظارتی من جمله قانون حجاب در گرو برخورد با سر منشأهای فساد و ناهنجاری هاست. در شرایطی که دیده میشود سلبریتی ها، اینفلوئنسرها و بسیاری از بالاشهر نشینهای مرفه بی درد بصورت مداوم در محیطهای عمومی، شبکههای اجتماعی، فیلم و سینما و حتی جشنوارههای ملی که خود حکومت متولی آن است بصورت مداوم با به نمایش گذاشتن بی حجابی و بی عفتی آن را به درون جامعه پمپاژ میکنند، ولی هیچگونه برخودی با آنها نمیشود، نمیتوان انتظار داشت که بتوان با بی حجابی و بیعفتی در جامعه مقابله کرد.
۴. در مقدمهی مصوبهی ۴۲۷ شورایعالی انقلاب فرهنگی مورخ سال ۸۴ پیرامون فرهنگ عمومی آمده است: "حجاب و عفاف پدیده مذهبی ـ ارزشی مهمی در تعالیم اسلامی میباشد و توجه به زمینههای فرهنگی ـ اجتماعی به عنوان بستر آن بسیار شایسته و لازم مینماید و اشاعه و تعمیق آن نیازمند آموزشهای بنیادین و مداوم در خانواده، مدرسه، دانشگاه و اجتماع است. " در دنبالهی این مصوبه نیز به هر دستگاه و نهادی که عضو کمیته ترویج و گسترش فرهنگ عفاف هستند ماموریتهایی داده شد.
همانطور که عنوان شده است امر پوشش و حجاب نیازمند نهادینه شدن در افراد است، اما سوال اینجاست با اینکه در این مصوبه، دستگاهها و نهادهای مرتبط با این امر از جمله وزارتخانهها، سازمانها و ارگانهای سیاستگذار و اجرایی موظف به اجرای اقداماتی در این خصوص بودهاند در این سالها چه اندازه سیاستها و راهکارهایی که ابلاغ شده است، اجرایی شده است؟ چرا این مصوبه در مقام اجرا به نقش نیرو انتظامی محدود شده است؟
۵. در این فضای رسانهای که موجب آمیختن حق با باطل و کتمان شدن حقیقت آرمانها و نسبت جمهوری اسلامی با آن شده است، از حوزههای علمیه انتظار میرود که حضور پر رنگ همراه با موضع گیری انقلابی و زنده داشته باشند تا مانع از روایتگری غلط دشمنان مردم و برخی جریانهای سیاسی زنجیرهای از ارزشها شوند.
اجتهاد مستمر فقیه جامع الشرایط مطابق با اصل ۲ قانون اساسی همان روشی است که ضامن تحقق اهداف نظام جمهوری اسلامی است.
۶. بیان نظرهای مختلف در خصوص هر موضوعی مانند حجاب حق طبیعی هر فردی بوده و هر شخص آزاد است تا اعتراض به حق خود را به دور از آشوب و اغتشاش به گوش حاکمیت برساند، اما در خصوص حادثه پیش آمده متاسفانه بعضاً شاهد جریانهای داخلی و خارجی مغرضی هستیم که نه تنها ذرهای خون خانم امینی برایشان اهمیت ندارد بلکه آن را دست آویزی برای جلو بردن مقاصد سیاسی پلید خود کردهاند.
جریانهایی که دوگانگی رفتاری آنها سر موضوعات مختلف بر همگان آشکار است و حال در کنار رسانههای معاند غربی و آل سعود که خود کثیفترین کارنامه را در نقض حقوق بشر و نیز فشار بر ملت ایران را دارند در حال فتنهانگیزی، بر هم زدن امنیت و آسایش کشور و ضربه زدن به ایران اسلامی هستند. این جریانها و افراد معلوم الحال خود خواهند دید که همانطور که در گذشته به برکت خون شهیدان انقلاب اسلامی جز رو سیاهی چیزی برایشان باقی نمانده اکنون نیز نخواهند توانست مطالبات خیرخواهانه مردم را به انحراف بکشند و از آب گل آلود ماهی بگیرند.
والسلام علیکم