کد خبر:۱۰۳۳۴۰۸
در دیدار سفیر چین مطرح شد

زاکانی: مبارزه با یکجانبه گرایی آمریکا ضروری است

شهردار تهران گفت: مبارزه با یکجانبه گرایی آمریکا و اثرات نامطلوب آن در سراسر جهان که گریبانگیر ایران و چین است، امری قطعی و ضروری است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علیرضا زاکانی، در محل ساختمان شهرداری پایتخت پذیرای سفیر چین بود که در این دیدار موضوعات مشترک بین شهر‌های کشور چین و تهران مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

«چانگ هوآ» سفیر چین در ایران در این دیدار ضمن معرفی تهران به عنوان یک شهر زیبا و تاریخی اظهار کرد: به واسطه چند سال زندگی در تهران، احساس می‌کنم یک شهروند تهرانی هستم. سال ۲۰۱۴ شهر پکن با تهران روابط دوستی را ایجاد و از آن موقع روابط دوستانه‌ای بین این دو شهر برقرار شده است. همچنین تهران سال ۲۰۲۰ بعد از بحران کرونا در برج آزادی نمایش ویدئو مپینگ برای چین ارائه کرد. ضمن اینکه دولت‌های ایران و چین حمایت‌هایی از یکدیگر در بحث کرونا داشتند.

وی افزود: روز‌های پیش در شورای دوستی چین و ایران سمیناری برگزار شد که از شهرداری نیز حضور داشتند که در این سمینار پیشنهادات برای همکاری و دوستی بین دو شهر پکن و تهران ارائه شد.

سفیر چین با بیان اینکه تهران دارای ظرفیت‌های گردشگری بالایی است، یادآور شد: علاوه بر ارتباط تهران با برخی از شهر‌های چین در بحث گردشگری، بازرگانی و اقتصادی، علاقمندیم در زمینه‌های فرهنگی و سایر زمینه‌ها این ارتباط را بیشتر گسترش می‌دهیم. وظایف من به عنوان سفیر توسعه همکاری دوجانبه است. در سال‌های قبل همکاری و تعاملات دوستانه‌ای بین ایران و شهر‌های چین صورت گرفته بود، ضمن اینکه در ماه‌های آینده از طرف یک شرکت چینی خط هواپیمایی از چین به تهران مجدداً فعال می‌شود.

در ادامه علیرضا زاکانی شهردار تهران در این دیدار اظهار کرد: خوشبختیم که در خدمت سفیر چین و به تعبیر خودشان شهروند عزیز تهران هستیم. امیدواریم این دیدار پایه یک همکاری مشترک بین ما قرار بگیرد. امروز مبارزه با یکجانبه گرایی آمریکا و اثرات نامطلوب آن در سراسر جهان که گریبانگیر ایران و چین است، امری قطعی و ضروری است.

وی افزود: ایران با تمدن کهن و عمق استراتژیک، اثرگذاری بالایی دارد و چین نیز از یک اثر گذاری بالایی در سطح جهان برخوردار است لذا به نظر می‌آید این تعامل می‌تواند در آینده هر دو کشور اثر مستقیم داشته باشد؛ چین و ایران برای آینده خودشان نقشه راهی دارند و نقاط اشتراکی در این نقشه وجود دارد که بر اساس آن به بهترین نحو می‌تواند این ارتباط و تعامل برقرار شود.

تقدیر از مواضع متقابل دو کشور در موضوعاتی از جمله بحث هسته‌ای ایران و موضوع چین واحد، همکاری تهران با شهر‌های چین از جمله پکن، شانگهای، گوانگجو در بحث‌های گردشگری، خدمات شهری، حمل و نقل و پسماند و پیوستگی عملی بین شهر‌های دو کشور از دیگر محور‌های این دیدار بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار