کد خبر:۱۰۳۴۲۰
سرپرست سازمان بهزيستي:
معلولان توانمند بتدريج افزايش، و مستمريبگيران بهزيستي كاهش مييابند
سرپرست سازمان بهزيستي با اشاره به اينكه مستمريهاي جامعه هدف بهزيستي بتدريج قطع ميشود، گفت: بيش از آن كه به دنبال پرداخت مستمري باشيم، به دنبال توانمند كردن افراد هستيم؛ به طوري كه طبق برنامه پنجم، هر ساله 10درصد از افراد قابل توانمند شدن بايد از چرخه دريافت مستمري خارج شوند.
به گزارش خبرنگار اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، اسفندياري در حاشيه مراسم بزرگداشت روز جهاني معلولان در سالن نگين غرب در جمع خبرنگاران در خصوص راه اندازي بنياد حمايت از معلولان نخبه اظهار داشت: با راه اندازي اين بنياد، از نظر حقوقي اختراعات معلولان را پيگيري مي كنيم و از طريق ارتباط با ساير دستگاه ها مي توانيم براي اختراعاتي كه قابليت توليد انبوه دارند، تسهيلاتي را فراهم كنيم.
سرپرست سازمان بهزيستي همچنين در رابطه با تردد معلولان در روزهاي اخير با توجه به افزايش محدوده طرح ترافيك افزود: چند ماه پيش با كمك راهنمايي و رانندگي ناجا پلاك ويژه معلولين رونمايي شد كه با اين پلاك ها كه در اختيار معلولان شديد و خيلي شديد قرار دارد، هيچ محدوديتي در تردد شهري اين افراد وجود ندارد.
وي در پاسخ به سوال خبرنگاري مبني بر اينكه مستمريهاي سازمان بهزيستي به معلولان كاهش و در مواردي قطع شده است، گفت: ما بيش از آن كه به دنبال پرداخت مستمري باشيم به دنبال توانمند كردن افراد هستيم و سياست ما افزايش تعداد مستمري بگيران نيست.
اسفندياري تصريح كرد: طبق برنامه پنجم هر ساله بايد 10 از افرادي كه شرايط توانمند شدن را دارند، توانمندسازي شده و از چرخه حمايتهاي مستمري خارج شوند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰