به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، پویش "همه حاضر" برای کمک به دانشآموزان کم برخوردار در آستانه سال تحصیلی جدید راه اندازی شد. پویش «همه حاضر» با هدف تأمین نوشت افزار برای کودکان مناطق محروم راه اندازی شد و علاقمندان برای مشارکت در این پویش میتوانند با مراجعه به سایت دیجی کانون، تعداد بستههای خود را انتخاب و سپس با کلیک روی گزینه پرداخت و اتصال به درگاه بانک در این پویش شرکت کنند.
حمیدرضا خان محمدی، مشاور وزیر آموزش و پرورش و مسئول قرارگاه عدالت تربیتی و نصیب برابر آموزشی در این باره اظهار کرد: در دوسال کرونا شرایط خاصی بر آموزش و پرورش حاکم بود و بعد از این شرایط سخت برای سال تحصیلی جدید برنامه ریزی کردیم تا دانش آموزان حضور پُرشکوه در مدارس داشته باشند و آرزو میکنیم همه دانش آموزان و فرزندان لازم و التعلیم در کلاس درس حاضر شوند و با این آرزو که همه را در کلاس حاضر ببینیم نام پویش را «همه حاضر» گذاشتیم.
به گفته وی این پویش از تیرماه به دستور معاون اول رئیس جمهور و جلب همکاری و مشارکت دستگاهها و نهادها و همچنین شناسایی ظرفیتهای تولید کنندگان نوشت افزار ایرانی آغاز شد و آنچه امروز از «پویش همه حاضر» در فضای مجازی و رسانه ملی شاهد هستیم، فعالیت این پویش در بخش مردمی است.
مشاور وزیر آموزش و پرورش و مسئول قرارگاه عدالت تربیتی و نصیب برابر آموزشی ادامه داد: تامین مایحتاج نوشت افزار دانش آموزان مناطق کم برخوردار موضوعی نیست که فقط به ابتدای مهرماه محدود شود. مرحله اول توزیع نوشت افزار تا پایان مهر اجرایی خواهد شد و در طول سال نیز این توزیع به صورت برنامه ریزی شده ادامه خواهد داشت.
خان محمدی با بیان اینکه بستههای لوازم التحریر برای یک میلیون دانش آموزان پیش بینی شده است افزود: این بستهها با قیمت حدوداً سیصد هزار تومان تهیه و در اختیار دانش آموزان مناطق محروم قرار میگیرد که البته تهیه این بسته ها در بیرون حدود پانصد تا ششصد هزار تومان هزینه خواهد داشت. مهمترین ویژگی بستههای لوازم التحریر پیش بینی شده این است که این بستهها از کالاهای تولید داخل با نشانها و علائم ایرانی اسلامی که هم جنبه حمایت از تولید ملی و هم جنبه آموزشی و فرهنگی دارد، تهیه شده است؛ بنابراین دانش آموز ما اولین چیزی که می خواهند یاد بگیرند و بنویسند با لوازم تولید داخل انجام می شود و علائم و تصاویر و نشانههای فرهنگی ایرانی ـ اسلامی پیام مناسب را به دانش آموزان القا میکند. این امر موجب می شود تا در میان دانش آموزان ما حس خود باوری تقویت شود و از القای فرهنگ بیگانه که روی لوازم تحریر غیرایرانی بعضاً وجود دارد جلوگیری کند.
وی گفت: مدارس مناطق محروم، روستایی، عشایر و مرزی مشخص شدهاند و دانش آموزان مشغول به تحصیل در این مدارس با کد ملی شناسایی شده اند و توزیع لوازم التحریر هم با حفظ کرامت و عزت نفس دانش آموزان توسط مسئولین مدرسه صورت میگیرد. در این دوره سعی شده توزیع اقلام توسط خیریهها و افراد دیگر برای دانش آموزان محروم به صورت هماهنگ صورت گیرد تا کسی از دریافت بسته اهدایی باز نماند و کسی هم لوازم التحریر را دو مرتبه دریافت نکند. این بستهها در برخی از مناطق محروم به صورت تشویقی در قالب برگزیدگان درسی و یا اخلاقی در مدرسه اهدا میشود تا عزت نفس دانش آموزان بیشتر حفظ شود.
خان محمدی در پاسخ به اینکه تبلیغ پویش در مدارس و استانها چگونه انجام شده و اولیاء چگونه می توانند کمک خودشان را اهداء کنند؟ خاطر نشان کرد: «پویش همه حاضر» در قالب بخشنامه به همه استانها ابلاغ شده است و اطلاع رسانی از طریق فضای مجازی اختصاصی ادارات کل استانها، مناطق و مدیران مدارس انجام شد و صداوسیما و اصحاب رسانه نیز به اطلاع رسانی این پویش پرداختهاند. خانوادههایی که تمایل دارند در این پویش سهیم باشند می توانند با مراجعه به سایت پویش در شبکه شاد هم لوازم التحریر با قیمت و تخفیف مناسب برای فرزند خودشان خرید کنند و هم برای دانش آموزان مناطق محروم خرید و آن را اهداء کنند. هموطنان همچنین میتوانند از طریق کد دستوری پویش با آدرس ستاره هفت هشتتاد یا از طریق «ای گپ» و سایر پیام رسانهای ایرانی خرید کنند. تا روز پنجم حدود ۱۰۰هزار بسته از محل کمکهای مردمی آماده شده که در حال بسته بندی است و پانزده مهر توزیع آن را آغاز میکنیم.