آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۳۴۹۹۹

رایزنی تلفنی امیرعبداللهیان و گوترش درباره تمدید آتش‌بس در یمن

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و دبیرکل سازمان ملل در تماسی تلفنی درباره تمدید آتش‌بس در یمن بحث و تبادل‌نظر کردند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، آنتونیو گوترش دبیزکل سازمان ملل متحد و حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امشب (یکشنبه) دهم مهر ماه تلفنی گفت‌وگو کردند.

در تماس تلفنی دبیرکل سازمان ملل متحد و امیرعبداللهیان آخرین تحولات درباره تمدید آتش بس در یمن مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

گفتنی است، نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور یمن امشب اعلام کرد که بر سر تمدید آتش‌بس در یمن، توافقی حاصل نشده است.

امیرعبداللهیان در گفت‌وگوی تلفنی با دبیرکل سازمان ملل ضمن تشکر از تلاش‌های سازنده گوترش در کمک به برقراری ثبات و امنیت در منطقه، بر اهمیت لغو محاصره انسانی یمن و تداوم آتش بس تأکید کرد.

وزیر امور خارجه ایران و گوترش اخیرا در حاشیه هفتاد و هفتمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک دیدار و گفت‌وگو کرده بودند.

شبکه خبری المیادین به نقل از هانس گروندبرگ نماینده ویژه دبیرمل سازمان ملل در امور یمن گزارش داد که «به خاطر عدم حصول توافق بر سر تمدید آتش‌بس در امروز، متأسف هستیم».

وی همچنین گفت: به مذاکره با همه طرفها ادامه خواهیم داد تا به سرعت، به توافق دست پیدا کنیم.

این مقام سازمان ملل خبر داد که به طرف‌های مذاکرات، در یکم اکتبر، پیشنهادی برای تمدید شش ماهه آتش‌بس ارائه کرده است و موارد دیگری را به مفاد آتش‌بس اضافه کرده است. پیشنهاد تمدید آتش‌بس شامل پرداخت حقوق کارکنان کشوری و بازگشایی مسیرهای مشخص در تعز و سایر استانهاست.

شورای عالی سیاسی یمن شامگاه امروز یکشنبه به کشورهای متجاوز ائتلاف سعودی-اماراتی هشدار داد که حملات و محاصره یمن را فورا به پایان برسانند. این شورا تأکید کرد اگر حملات و محاصره ادامه یابد، نیروهای مسلح یمن دست بسته نخواهند ماند، بلکه فرودگاهها، بندرها و شرکتهای نفتی این کشور را هدف حملات خود قرار خواهند داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار