کد خبر:۱۱۲۷۴۷۷

رایزنی امیرعبداللهیان و همتای الجزایری در نیویورک

وزیر امور خارجه ایران حسین امیرعبداللهیان امشب و در ادامه رایزنی‌هایش در نیویورک با همتای الجزایری دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که در ادامه رایزنی‌ها درباره اوضاع جاری در غزه و به منظور شرکت در نشست شورای امنیت درباره وضعیت خاورمیانه در نیویورک حضور دارد، امشب (سه‌شنبه) سوم بهمن ماه به وقت تهران با همتای الجزایری «احمد عطاف» دیدار و گفتگو کرد.

به نظر می‌رسد روابط دوجانبه و اوضاع جاری در غزه محور اصلی این گفت‌وگوهاست. امیرسعید ایروانی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل، رضا نجفی معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه و مهدی شوشتری دستیار وزیر و مدیرکل غرب آسیا و شمال آفریقای وزارت امور خارجه نیز در این دیدار حضور داشتند.

۲۷ مهر ماه نیز امیرعبداللهیان با همتای الجزایری درباره روابط دوجانبه و تحولات در غزه تلفنی گفتگو کرده بود. احمد عطاف ۱۷ تیر ماه سالجاری در سفرش به تهران و در دیدار با همتای ایرانی درباره موضوعات مورد علاقه دو کشور در حوزه‌های مختلف به گفتگو و تبادل نظر پرداخت.

رئیس دستگاه دیپلماسی پیش از این در شبکه اجتماعی ایکس در این باره نوشته بود: به منظور شرکت در نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد که با دعوت از وزرای امور خارجه در موضوع فلسطین و ذیل عنوان صلح و امنیت بین‌المللی تشکیل می‌شود، به نیویورک سفر کردم. دیدار با برخی از همتایانم و مقامات بین‌المللی در دستورکار قرار دارد. شهادت بیش از ۲۵ هزار نفر از فلسطینی‌ها، مجروحیت ده‌ها هزار نفر و آوارگی صد‌ها هزار نفر در غزه و کرانه و گسترش بی‌ثباتی در منطقه، نتیجه نسل‌کشی رژیم اسرائیل و حامیانش است.

امیرعبداللهیان در مدت حضورش در نیویورک با وزرای خارجه روسیه و لبنان و همچنین گیر پدرسون نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور سوریه دیدار و گفتگو کرده بود. سخنرانی در جلسه شورای امنیت درباره خاورمیانه و ملاقات با برخی همتایان و مقام‌های سازمان ملل از دیگر برنامه‌های امیرعبداللهیان در سفر به نیویورک است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار