آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۳۶۰۲۳
رسانه‌های عبری خبر دادند؛

سایت شرکت «انرژین» فعال در میدان گازی کاریش هک شد

رسانه‌های عبری خبر دادند؛ سایت شرکت «انرژین» فعال در میدان گازی کاریش هک شد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، رسانه‌های عبری، امروز (یکشنبه، ۹ اکتبر) اعلام کردند که سایت شرکت انگلیسی «انرژین» که مسئولیت حفاری و استخراج گاز از میدان گازی کاریش برای رژیم صهیونیستی را بر عهده دارد، هک شده است.

کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نوشت که یک حمله سایبری از خاک عراق علیه سایت این شرکت صورت گرفته است و گروه‌های هکری موفق شدند سایت‌های این شرکت و ادارات گاز در فلسطین اشغالی را هک و آن را از دسترس خارج کنند.

پیش از این، کانال تلگرامی گروه موسوم به «الطاهره» عراق، با انتشار یک پست، مسئولیت حمله سایبری امروز به سایت‌های این شرکت و ادارات گاز رژیم صهیونستی را برعهده گرفته بود.

این حمله سایبری در حالی صورت گرفت که شبکه صهیونیستی کان، صبح امروز ادعا کرده بود، تل‌آویو، امروز روند بهره‌برداری آزمایشی از میدان گازی کاریش را بدون توافق با لبنان آغاز می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار