به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ براساس این نرخنامه، هر کیلوگرم بال مرغ ۷۶۴۰۰ تومان، بازوی مرغ ۵۵۹۰۰ تومان و گردن مرغ ۲۲۵۰۰ تومان قیمت گذاری شده، ضمن اینکه قیمت هر کیلوگرم ران مرغ ۸۸۲۰۰ تومان، مغز ران ۹۵۱۰۰ تومان و ساق ران ۱۰۴۵۰۰ تومان است.
بر اساس این گزارش، هر کیلوگرم سینه مرغ (بدون پوست) ۱۰۱۹۰۰ تومان، سینه مرغ (بدون پوست و استخوان) ۱۲۱۵۰۰ تومان و فیله مرغ ۱۳۵۲۰۰ تومان نرخ گذاری شده و هر بسته ۴۰۰ گرمی دل مرغ ۲۷ هزار تومان، سنگدان مرغ ۲۹۵۰۰ تومان، جگر مرغ ۱۹۵۰۰ تومان و پای مرغ ۸۹۰۰ تومان تعییم شده است.
گفتنی است، هر کیلوگرم مرغ تازه در میادین میوه و تره بار به قیمت ۵۹۸۰۰ تومان و هر کیلوگرم مرغ منجمد ۴۳۵۰۰ تومان به فروش میرسد.