وزیر راه: برای واگذاری زمین در ۹۰۰ شهر مشکل نداریم / بیش از ۱۵۰ هزار تک‌واحدی به مردم واگذار کرده‌ایم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۳۷۷۷۷
در جمع خبرنگاران

وزیر راه: برای واگذاری زمین در ۹۰۰ شهر مشکل نداریم / بیش از ۱۵۰ هزار تک‌واحدی به مردم واگذار کرده‌ایم

وزیر راه و شهرسازی گفت: در شهر‌هایی که کمبودی از نظر زمین نداریم، واحد‌های مسکونی را به صورت ویلایی به مردم واگذار می‌کنیم.

وزیر راه: برای واگذاری زمین در ۹۰۰ شهر مشکل نداریم / بیش از ۱۵۰ هزار تک‌واحدی به مردم واگذار کرده‌ایم

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو، رستم قاسمی؛ وزیر راه و شهرسازی در حاشیه «آئین تجلیل از دست‌اندرکاران ستاد ارتباطات مردمی وزارت راه و شهرسازی در اولین دور سفر‌های استانی دولت مردمی» در جمع خبرنگاران درباره آخرین اقدامات در حوزه نهضت ملی مسکن، گفت: ما از مدت‌ها پیش تصمیم گرفتیم در شهر‌هایی که اساسا زمین داریم و کمبودی از این حیث نداریم، زمین‌ها را به صورت ویلایی به مردم واگذار کنیم.

وی افزود: در حال حاضر نیز بیش از ۱۴۰ تا ۱۵۰ هزار تک‌واحدی به مردم واگذار کرده‌ایم که در آن ۲۰۰ تا ۲۵۰ مترمربع زمین به همراه تسهیلات به مردم می‌دهیم تا آن‌هایی که می‌توانند، خودشان بسازند و آن‌هایی که نمی‌توانند بسازند، ما برایشان می‌سازیم.

قاسمی با بیان اینکه تعهد دولت برای ۴ سال سخت ۴ میلیون مسکن است، اضافه کرد: ما برای واگذاری زمین در حدود ۹۰۰ شهر مشکل زمین نداریم و به خود مردم واگذار می‌کنیم که خودشان بسازند. البته می‌پذیریم که مردم در این بخش مشکل دارند، ولی تلاش می‌کنیم که آن را برطرف کنیم.

وزیر راه و شهرسازی در مورد این نکته که ساکنین مسکن مهر گلایه دارند که با اینکه واحدهایشان واگذار شده، اما انشعاب آب و برق آن‌ها متصل به شبکه شهری نمی‌شود، گفت: این موضوع را با وزارت نیرو در میان گذاشته‌ایم و انشاءالله به زودی برطرف می‌شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار