کد خبر:۱۰۳۷۸۷۳

سیاست‌گذاری‌ها در صنعت گیاهان دارویی با اجرایی شدن ۷۶ اقدام ملی کارآمدتر می‌شود

سند ملی گیاهان دارویی و طب سنتی برای رونق دادن دوباره به این صنعت فراموش شده در کشور و با همکاری بیش از یک هزار نخبه و متخصص در این حوزه مصوب شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سند ملی گیاهان دارویی و طب سنتی هدایت حرکت‌ها و سیاستگذاری‌ها در حوزه گیاهان دارویی، احیاء و توسعه این صنعت و استفاده بهینه از تمامی منابع ملی موجود در این حوزه را دنبال می‌کند تا زمینه برای ارتقای تولید، افزایش بهره‌وری از محصولات تولید شده و تجاری‌سازی آن‌ها و در نهایت ورود فناوری و نوآوری به این صنعت کهن فراهم شود.

بر همین اساس سند ملی گیاهان دارویی و طب سنتی با همکاری بیش از یک هزار متخصص و با برگزاری جلسات متعدد هم اندیشی صاحب نظران این حوزه تدوین شده و ۲۱ راهبرد ملی و ۷۶ اقدام ملی را در دل خود جای داده است تا جهت دهی سیاستگذاری و برنامه ریزی ملی در این حوزه هدفمندتر و کارآمدتر شود.

اهتمام به مدیریت دانش در بخش گیاهان دارویی و طب سنتی، خوداتکایی، اشتغالزایی و استفاده حداکثری از توان داخلی در ر بخش گیاهان دارویی و طب سنتی، مشارکت حداکثری بخش خصوصی، تعاونی‌ها، نهاد‌های غیردولتی و سرمایه‌گذاران خارجی و تاکید بر هماهنگی و انسجام بین نهادها، رعایت اصول ایمنی زیستی در چارچوب پروتکل‌های جهانی پذیرفته شده در کشور، استفاده حداکثری از طبیعت و فرآورده‌های طبیعی در راستای سلامت انسان و رفاه اجتماعی با حفظ چرخه‌های اکوسیستمی طبیعت از جمله اهداف کلانی است که این سند دنبال می‌کند.

ستاد توسعه علوم و فناوری‌های گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هم یکی از مجریان و سیاستگذارانی است که برای تسهیل ورود کسب و کار‌ها و فناوری‌های نوین به این عرصه؛ به عنوان یکی از بازیگران اصلی این سند شناخته می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار