به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو، جواد خدایی عصر امروز در کارگروه سیاست گذاری و هماهنگی مدیریت پدیده گرد و غبار در قرارگاه تحول محیط زیست استان خراسان رضوی افزود: آنچه در دو سال پیاپی شاهد آن بودیم کاهش بارندگیها و نصف شدن آب سدها است و برای آن درحال برنامه ریزی و اجرا هستیم.
وی گفت: از عمر قرارگاه تحول محیط زیست استان خراسان رضوی یکسال میگذرد و برای همه دستگاهها وظایفی طراحی شده است. اگر در یک مجموعه نگاه تحولی وجود داشته باشد امکان عملیاتی شدن آن نیز وجود خواهد داشت.
خدایی ادامه داد: شهرستانهای خواف و سرخس را از یکسال پیش هدف گذاری کردهایم و برای آنها نیز برنامهای در قالب پنج ماموریت تهیه که آن برنامه نیز در شورای برنامه ریزی استان تصویب شده است.
وی گفت: انتظار ما این است که اگر میخواهیم در حوزه مدیریت و پیشگیری از گرد و غبار تحولی صورت بگیرد باید از همه ابزارها و امکانات استفاده کنیم.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی تاکید کرد: همه دستگاههای مربوط به حوزه محیط زیست باید پاسخ گوی عملکرد خود باشند و هیچ کوتاهی از هیچ دستگاهی قابل قبول نیست.
وی با اشاره به مدیریت پدیده گرد و غبار در برخی استانها گفت: مدیران استان خراسان رضوی نیز باید به الگوهای داخلی رجوع کنند و از تجربیات آنها استفاده کنند.