رئیس جهاد دانشگاهی با بیان اینکه اتصال خوبی بین شورای عالی انقلاب فرهنگی و دولتها در ادوار مختلف وجود نداشته گفت: سیاست گذاری توسعه کشور باید خارج از بدنه دولت باشد تا با تغییر دولتها دچار مشکل نشود.
:
سید حمید رضا طیبی رئیس جهاد دانشگاهی در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: برنامههای جهاد دانشگاهی پیوسته و مدون است و معمولا تمام فعالیتهای جهاد در قالب برنامه توسعه سامان دهی میشود.
وی افزود: پس از دیدار مقام معظم رهبری در سال ۸۶ از جهاد دانشگاهی سعی مان بر این بود که برنامه ششم توسعه جهاد دانشگاهی را تدوین کنیم و برنامه ریزیها براساس نیاز ملی، مزیتهای انسانی، در ۴ زمینه فرهنگی، علمی و فناورانه، آموزشی و تجاری سازی فناوری باشد.
طیبی در ادامه بیان داشت: برهمین اساس توانستیم فعالیتهای شاخصی را انجام دهیم، اما به دنبال تامین منابع هستیم چرا که بخشی از منابع جهاد دانشگاهی با بودجه کشور مرتفع میشود، اما میخواهیم برای بخش قابل توجهی از آن به سازمان هایی مثل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و استانداریها مراجعه کنیم تا با کمک آنها این بودجه را تامین کنیم.
رئیس جهاد دانشگاهی با اشاره به تصویب ۷ ماموریت برای جهاد دانشگاهی گفت: درشورای راهبردی نقشه جامع علمی کشور ۷ ماموریت برای جهاد دانشگاهی به تصویب رسید که به دنبال اجرایی شدن این ماموریتها هستیم متاسفانه یکی از مشکلات مهمی که در بین نهادهای اجرایی وجود دارد عدم ارتباط و اتصال مناسب بین شورای انقلاب فرهنگی و دولت است.
وی تاکید کرد: این مسئله به هیچ دولتی وابسته نیست و چه در دولت اصلاح طلبان و چه در دولت اصولگرایان این عدم اتصال بین شورای عالی انقلاب فرهنگی و دولت مشاهده میشد من در دولت اصولگرا عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بودم و در دولت تدبیر و امید نیز هنوز عضو این شورا هستم و طبق تجربیاتم این مسئله را بیان کرده ام.
طیبی در پایان خاطر نشان کرد: معتقدم سیاست گذاری توسعه کشور باید خارج از بدنه دولت انجام شود، چون دولتها تغییر میکنند و نباید سیاستهای توسعه کشور با تغییر دولتها عوض شود، اما متاسفانه این امر در کشور ما عملیاتی نمیشود و به همین دلیل سیاستهای ما با رفتار دولتها چفت نشده است.