آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۳۸۶۶۰
شمس‌احسان:

مراکز کوثر باید نقش فعالی در ارتقاء وضعیت عمومی زنان سرپرست خانوار داشته باشند/ مراکز کوثر نباید صرفاً به یک فضای اشتغال محدود شوند

عضو و رئیس کمیته اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران گفت: مراکز کوثر نباید صرفاً به یک فضای اشتغال محدود شوند و می‌بایست نقش فعالی در ارتقاء وضعیت عمومی، توانمندی گروه هدف و اعضای تحت تکفل آن‌ها ایفا کند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، زهرا شمس احسان در بازدید از مراکز کوثر مناطق ۱ و ۱۴ شهرداری تهران اظهار داشت: مدیریت شهری در بیش از یک دهه‎ اخیر با نقش آفرینی در حوزه توانمندسازی زنان سرپرست خانوار اقداماتی را در دستور کار قرار داده که راه اندازی مراکز کوثر به عنوان زیرساخت ویژه اشتغال سرپرست خانوار یکی از مهمترین  فعالیت شهرداری تهران بوده است.


شمس‌احسان گفت:  مراکز کوثر نباید صرفاً به یک فضای اشتغال محدود شوند و می‌بایست نقش فعالی در ارتقاء وضعیت عمومی توانمندی گروه هدف و اعضای تحت تکفل آن‌ها ایفا کند؛ این مراکز باید بتوانند با اتصال به فضا‌های فروش به ویژه آنلاین در راستای کیفی‌سازی محصولات در سطح قابل رقابت حرکت کنند.


رئیس کمیته اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر سطح‌بندی مراکز و تخصیص تعدادی از این مراکز برای گروهی از زنان سرپرست خانوار که با گذراندن دوره‌هایی، امکان ارتقاء به عنوان کارآفرین و مدیر مرکز را دارند، گفت: این موضوع در راستای باور به توانمندی‌های زنان سرپرست خانوار باید در دستور کار قرار گیرد.


حساسیت نسبت به حقوق و مزایای نیرو‌های کار مراکز کوثر، اجرای برنامه‌های ارتقائی برای توانمندسازی روانی – اجتماعی گروه هدف و نیز فرزندان آن‌ها به ویژه فرزندان زیر ۱۸ سال و اتصال مراکز کوثر به زنجیره اشتغال خانگی زنان سرپرست خانوار از دیگر مواردی بود که مورد تاکید شمس‌احسان قرار گرفت.


وی با تاکید بر اصل خانواده محوری و تحکیم نهاد خانواده، حمایت کمیته اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران را از توسعه کمی و کیفی مراکز کوثر و سایر زیرساخت‌های اشتغال ویژه زنان سرپرست خانوار اعلام کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار