کد خبر:۱۰۳۹۹۸۴

بیگلر: تولید آنتی بیوتیک‌های مورد نیاز ۲ برابر افزایش می‌یابد

سرپرست سازمان غذا و دارو با اشاره به واردات انواع سوسپانسیون آنتی بیوتیک در بامداد ۷ آبان گفت: این دارو‌ها پس از الصاق برچسب‌های اصالت در سراسر کشور توزیع می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمود بیگلر رییس سازمان غذا و دارو درباره آخرین جزئیات از توزیع دارو‌های وارداتی، اظهار کرد: محموله وارداتی ۵۰ تنی سوسپانسیون آنتی بیوتیک شامل آموکسی‌سیلین، آزیترومایسین، سفیکسیم، سفالکسین و کوآموکسی کلاو است که به سرعت مراحل الصاق برچسب اصالت درحال انجام و در اسرع وقت توزیع می‌شود.

وی همچنین با اشاره به فعالیت سه شیفت کارخانجات تولید آنتی بیوتیک گفت: پنجشنبه گذشته از تولیدکنندگان آنتی‌بیوتیک در سازمان غذا و دارو دعوت شد و چالش‌ها و مشکلات تولید آنتی بیوتیک بررسی و راهکار‌های لازم به منظور رفع آن ارائه شد؛ براین اساس مقرر شد تولید آنتی بیوتیک‌های مورد نیاز کشور به ۲ برابر افزایش یابد.

منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار