کد خبر:۱۰۴۲۶۰۹

امیر ولی وند: دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش با ۸ کشور دنیا تعامل علمی دارد

فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش تربیت فرماندهان آینده ارتش را محور فعالیت دافوس آجا دانست و از برقراری تعامل علمی با ۸ کشور دنیا خبر داد.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ حسین ولی وند زمانی، فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش، اظهار داشت: مهم‌ترین وظیفه مراکز علمی و آموزشی، تربیت نسل‌های آینده کشور است و ارتش جمهوری اسلامی برای تحقق این هدف متعالی تلاش می‌کند.

وی ادامه داد: دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش براساس رسالت ذاتی خود فرماندهان آینده نیرو‌های مسلح و ارتش جمهوری اسلامی را که هدایت و راهبری این مجموعه‌ها را در آینده‌ای نه‌چندان دور برعهده خواهند داشت را در دو مقطع کارشناسی ارشد و دکترا آموزش می‌دهد.

فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش افزود: امروز مجموعه علمی و آموزشی دافوس آجا کاری را که در گذشته کشور‌های دیگر برای ارتش انجام می‌دادند به طور مستقل برای ارتش انجام می‌دهد و امروز افتخار حضور دانشجو از هشت کشور دنیا را داریم که تحت فرآیند آموزشی دافوس آجا قرار دارند. برخی از این کشور‌ها که با کشور ما تعامل علمی و آموزشی برقرار کرده‌اند از ما درخواست سهمیه مازاد دانشجو دارند که این به معنای عملکرد مطلوب دافوس در حوزه آموزش و پژوهش است.

فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش گفت: مجموعه نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران از جمله دافوس ارتش امروز تجربه هشت سال دفاع مقدس و تجربه‌های میدانی در عرصه‌های مختلف را دارد و تمام تلاش ما بر مبنای قانون اساسی کشور و تحقق منویات مقام معظم رهبری در حوزه دانش‌افزایی و توسعه علمی پژوهش‌محور است.

وی با بیان اینکه ارتش و نیرو‌های مسلح متعلق به مردم و مدافع مردم هستند، خاطرنشان کرد: ارتش مطابق با قانون اساسی کشور از استقلال و تمامیت ارضی کشور در برابر هر نوع تهدیدی دفاع می‌کند و لباس نظامی ما در واقع لباس افتخار به مقام والای شهادت است؛ هر کسی با هر درجه‌ای که این لباس را بر تن کرده است در واقع برای حفظ اعتقادات، آب و خاک وطن تلاش کرده و از جان عزیزش در این راه گذشته است.

 

منبع: دفاع پرس

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار