کد خبر:۱۰۴۴۱۴۱
عموعابدینی در گفتکو با دانشجو:

استعدادهای درخشان بدون آزمون وارد مقطع دکتری می‌شوند / برگزاری کلاس‌های جبرانی برای دانشگاه‌ها + فیلم

معاون آموزشی وزیر علوم گفت: دانشجویان استعداد درخشان بدون آزمون وارد مقطع دکتری می‌شوند به گونه‌ای که داوطلب لازم نیست از طریق سازمان سنجش یا دانشگاه اقدام کند، بلکه مستقیما با استاد ارتباط می‌گیرد.

دانشجویانی که سر کلاس حاضر نشدند حذف نمی‌شوند/ دانشجویان استعداد درخشان بدون آزمون وارد مقطع دکتری می‌شوند

قاسم عموعابدینی معادن آموزشی وزیر علوم در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو درباره طرح استاد محور مقطع دکتری گفت: یک استاد عنوان طرح تحقیقاتی خود را در دانشگاه مصوب می‌کند سپس این طرح در سازمان سنجش در دفترچه کنکور قرار می‌گیرد و کسانی که پنجاه درصد نمره را کسب کرده و مجاز به انتخاب رشته هستند؛ همانند انتخاب رشته روند را طی کرده و این مورد را انتخاب می‌کنند.

معاون آموزشی وزیر علوم افزود: انتخاب دانشجو منوط به انتخاب استاد است، مثلا از بین ده نفر داوطلب استاد تعدادی از آن‌ها را انتخاب می‌کند. دانشجویان اول باید جز آن دسته باشند که پنجاه درصد نمره را کسب کرده و مجاز به انتخاب رشته شده‌اند. یعنی از نظر علمی سطحی را گذرانده باشند و همین امر باعث ریزش مابقی پنجاه درصد دانشجویان می‌شود.

وی ادامه داد: قبلا چندین استاد یک دانشجو را انتخاب می‌کردند، اما حالا یک استاد طبق طرح پیشنهادی خود و مشخص شدن علاقه دانشجو به آن طرح، یک دانشجو را از طریق مصاحبه انتخاب می‌کند.

عموعابدینی تصریح کرد: امروزه اساتید طرح‌های خود را روی سایت دانشگاه بارگذاری می‌کنند و دانشجو از هرجای دنیا می‌تواند با ارسال رزومه در مصاحبه با استاد شرکت کند و در نهایت از بین تعدادی دانشجو، استاد یک نفر را به عنوان دانشجوی دکتری انتخاب و به دانشگاه معرفی می‌کند.

معاون آموزشی وزیر علوم با اشاره به شرایط خاص استعداد‌های درخشان گفت: این مسئله برای استعداد‌های درخشان و نخبگان متفاوت است؛ بدین شکل که کاملا استاد محور است، اما داوطلب لازم نیست از طریق سازمان سنجش یا دانشگاه اقدام کند، بلکه مستقیما با استاد ارتباط می‌گیرد.

 

کد ویدیو

 


خبرگزاری دانشجو: با توجه به اتفاقات اخیر، کلاس‌های دانشگاه به شکل کامل برگزار نشده است آیا امتحانات به تاخیر می‌افتاد؟

وی پاسخ داد: بر اساس بخشنامه‌ای که این هفته اعلام شد، کلاس‌های جبرانی طبق اختیار دانشگاه به صورت مجازی یا حضوری تشکیل می‌شود.

عموعابدینی تصریح کرد: تعداد جلسات کلاسی تکمیل شده و امتحانات نیز در زمان خود و به موقع برگزار می‌شود، چرا که نباید فارغ‌التحصیلی دانشجویان به تاخیر بیافتد و همچنین کیفیت و مقررات آموزشی رکن اصلی برنامه‌ها در دانشگاه است.

معاون آموزشی وزیر علوم ادامه داد: دانشجویانی که سر کلاس حاضر نبودند حذف نمی‌شوند، کلاس‌های جبرانی برای دانشجویان برگزار خواهد شد تا مسیر آموزشی خود را به خوبی طی کنند.

 

 

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار