آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۴۴۴۰۸

آتش‌سوزی در مناطق مرکزی چین/ ۳۶ نفر کشته شدند+فیلم

رسانه‌های چین از وقوع یک آتش‌سوزی در استان هنان در مناطق مرکزی این کشور خبر می‌دهند که دست‌کم ۳۶ نفر کشته بر جای گذاشته است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، شبکه محلی «CGTN» چین اعلام کرد در پی وقوع آتش‌سوزی در یک کارخانه در استان «هنان» دست‌کم ۳۶ نفر کشته شدند.

بنا بر گزارش این گزارش گرچه آتش‌سوزی هم‌اکنون خاخوش شده و تحت کنترل قرار گرفته، اما همچنان دو نفر مفقود هستند. این حادثه در شهر «آنیانگ» استان هنان رخ داده است.

ین شبکه تلویزیونی همچنین افزود که اورژانس و امدادونجات ساعت ۴:۲۲ بعدازظهر (به وقت محلی) گزارش‌هایی را در شرکت «the Kaixinda Trading Company Limited» دریافت کردند و پس از چند ساعت تلاش َاین آتش‌سوزی مهیب خاموش شد.

گفته می‌شود نیرو‌های پلیس دو نفر را در رابطه با وقوع این حادثه بازداشت کرده‌اند، با این حال هنوز علت اصلی این آتش‌سوزی مشخص نیست و تحقیقات درباره آن آغاز شده است.

 

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار