کد خبر:۱۰۴۵۴۵۲

فوتی‌های کرونا همچنان صفر / بستری‌ها در آستانه تک رقمی

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در اطلاعیه‌ای از ثبت روز دیگر بدون فوتی کرونایی در کشور خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در این اطلاعیه آمده است: تا کنون ۶۵ میلیون و ۱۳۸ هزار و ۶۶۲ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۵۴۷ هزار و ۹۴۴ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۳۷۴ هزار و ۵۸۲ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۱۵۵ میلیون و ۶۱ هزار و ۱۸۸ دُز رسید.

از دیروز تا امروز ۶ آذر ۱۴۰۱ و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۶۳ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۱۸ نفر از آن‌ها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۵۵۹ هزار و ۵۸۹ نفر رسید.

در طول ۲۴ ساعت گذشته، هیچ یک از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست نداد و مجموع جان باختگان این بیماری، در عدد ۱۴۴ هزار و ۶۳۳ نفر ماند.

تا کنون ۷ میلیون ۳۳۵ هزار و ۷۲ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند.

۷۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۵۴ میلیون و ۵۵۱ هزار و ۷۹ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۰ شهرستان در وضعیت قرمز، ۳ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۱۴ شهرستان در وضعیت زرد و ۳۳۱ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار