آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۴۵۶۲۵

طالبان: تشکیل دولت موضوع داخلی افغانستان است

طالبان در پاسخ به اظهارات اخیر ولادیمیر پوتین، رییس جمهور روسیه، در مورد تشکیل دولت فراگیر گفت: تشکیل دولت موضوع داخلی افغانستان است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو از روزنامه انیس افغانستان، بلال کریمی، معاون سخنگوی طالبان، در واکنش به اظهارات اخیر ولادیمیر پوتین، رییس جمهوری روسیه، در مورد تشکیل دولت فراگیر، گفت که تشکیل حکومت یک موضوع داخلی برای افغان‌ها است و از کشور‌های منطقه و جهان خواست این موضوعات باید از طریق مجاری رسمی دپلماتیک با طالبان در میان گذاشته شود.

کریمی گفت: افغانستان یک کشور مستقل است و می‌تواند تصمیمات خود را خود اتخاذ کند. وظیفه کشور‌های منطقه و سایر کشور‌ها این است که به مسوولیت‌های خود توجه کنند و با طالبان برای ایجاد روابط رسمی دیپلماتیک گام بردارند تا مشکلات از طریق کانال‌های مسئول حل شود.

پوتین روز چهارشنبه ۲۳ نومبر (دوم آذر) در نشست سران کشور‌های عضو سازمان پیمان امنیت جمعی گفت: تضمین از ایجاد حکومت فراگیر در افغانستان که در برگیرندۀ نمایندگان تمام گروه‌های قومی در یک سطح مناسب باشد، اکنون یک اولویت است.

ولادیمیر پوتین همچنان وضعیت در افغانستان را چالش برانگیز خواند و در مورد احتمال نفوذ اعضای گروه‌های تروریست، از افغانستان به کشور‌های عضو سازمان پیمان امنیت جمعی هشدار داد.

کم و بیش یک هفته قبل از اظهارات اخیر پوتین، نشست فرمت مسکو برای افغانستان که روسیه آن را میزبانی می‌کرد، بر ایجاد حکومت فراگیر در افغانستان تاکید کرد. در نشست مسکو، به غیر از نمایندگان ایالات متحده امریکا و طالبان، نمایندگان کشور‌های مهم منطقه مانند چین، روسیه، هند، ایران، پاکستان و چندین کشور آسیای مرکزی نیز شرکت کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار