آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۴۶۱۹۰

دانشگاه کاشان سال آینده دانشجوی بورس صنعت پذیرش می‌کند

رئیس دانشگاه کاشان از پذیرش دانشجوی بورس صنعت در سال آینده در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، عباس کتابی، رئیس دانشگاه کاشان در نشست هم‌اندیشی با استادان دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه کاشان ارتباط دانشگاه با صنعت را مورد تاکید قرار داد و افزود: طی هماهنگی‌هایی که با صنایع مختلف انجام شده است در این شیوه دانشجو ضمن حضور در دانشگاه، در محیط صنعت هم حضور پیدا کرده و حقوق دریافت می‌کند.

کتابی ارتقای امید اجتماعی، مسئولیت پذیری و اشتغال پذیری را از اهداف بورس صنعت عنوان و اظهار کرد: با اجرای این طرح علاوه بر تقویت ارتباط و تعامل مؤثر میان دانشگاه و صنعت بسترسازی لازم برای ارتقای توانمندی‌های عملی دانش‌آموختگان، جهت‌دهی به پایان‌نامه‌های دوره‌های تحصیلات تکمیلی، اشتغال‌پذیری و جلوگیری از مهاجرت دانش‌آموختگان نیز فراهم می‌شود.

رئیس دانشگاه کاشان خاطرنشان کرد: از جمله مزایای این طرح برای دانشجویان، مهارت آموزی در حین تحصیل، آشنایی با محیط صنعت و اشتغال در همان واحد صنعتی ارائه کننده بورسیه پس از فراغت از تحصیل است.

وی جذب دانشجویان بومی در مقطع کارشناسی را از رویکرد‌های مهم این دانشگاه ذکر کرد.

کتابی خاطر نشان کرد: در این راستا برای جذب دانش‌آموزان و نخبگانی با رتبه برتر کنکور سراسری که دانشگاه کاشان را برای ادامه تحصیل انتخاب کنند، با حمایت خیرین، بورس تحصیلی می‌شوند و هزینه تحصیلی دریافت می‌کنند.

وی انعقاد قرارداد‌های ارتباط با صنعت، پژوهشی‌های کاربردی و ارتباط هرچه بیشتر با صنایع و جامعه را به استادان دانشکده‌های مهندسی برق و کامپیوتر مورد تاکید قرار داد و اظهار کرد: با مستقل شدن پارک علم و فناوری و ارتقاء شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توان رشد و شکوفایی دانشگاه را شاهد بود.

رییس دانشگاه کاشان به ایجاد دانشکده برق و کامپیوتر در سال ۹۱ اشاره کرد که کسب مجوز قطعی این دانشکده در آذرماه ۱۴۰۰ از هیات امنا اخذ شد.

وی کسب افتخارات دانشگاه در نظام‌های مختلف علمی بین‌المللی را مدیون زحمات استادان دانشگاه عنوان کرد و افزود: یکی از اقدامات مهم دانشگاه، پرداخت ماهانه حق‌التدریس استادان است که خوشبختانه از ماه قبل اجرایی شد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان هم در این نشست با اشاره به سالگرد شهادت دکتر فخری زاده افزود: از آنجا که دشمن ترور شخصیت‌های علمی را هدف قرار داده است لذا مشخص می‌شود آنچه که مورد اهمیت است، دانشگاه و نخبگان علمی هستند.

حجت الاسلام خسروی، سرمایه‌گذاری روی نخبگان علمی را حایز اهمیت دانست و افزود: باید از این ظرفیت‌های علمی کشور به درستی استفاده شود تا بتوانند رسالت خود را برای پیشرفت کشور به خوبی استفاده کنند.

گفتنی است، در این نشست رییس، معاونین و مدیران گروه‌های آموزشی و اعضای هیئت علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر نیز مشکلات و نقطه نظرات خود را در راستای ارتقاء دانشکده و دانشگاه بیان کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار