به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، عباس کتابی، رئیس دانشگاه کاشان، در کارگاه مهارت افزایی دانشجویان ورودی ۹۹ این دانشگاه، ورود دانشجویان را به دانشگاه کاشان خیر مقدم و تقارن شروع سال تحصیلی جدید بهار علم و دانش با ماه ربیعالاول را مبارک و میمون دانست و اظهار داشت: خوشبختانه امسال بعد از دو سال دوری دانشجویان از محیط دانشگاه با برنامهریزیهای انجام شده کلاسهای حضوری دانشجویان از بیست و هفتم شهریورماه در این دانشگاه برگزار و شاهد استقبال خوب دانشجویان در کلاسها بودیم.
کتابی با اشاره به اینکه در دانشگاه کاشان حدود ۹ هزار و ۵۰۰ دانشجو در بیش از ۲۰۰ رشته گرایش در سه دوره کارشناسی کارشناسی ارشد و دکترا مشغول به تحصیل هستند، خاطر نشان کرد: خوشبختانه در بیشتر رشتهها دوره دکترا وجود دارد و دانشجویان به راحتی میتوانند تا دوره دکترا به تحصیل خود در این دانشگاه ادامه دهند و از ظرفیتهای استعدادهای درخشان نیز استفاده کنند.
رئیس دانشگاه کاشان با اشاره به اینکه ۳۵ درصد دانشجویان این دانشگاه دوره تحصیلات تکمیلی هستند افزود: دانشگاه کاشان در شاخصهای مختلف پژوهش و فناوری رتبه برتر و در کیفیت پژوهش و در بین دانشگاههای جوان تایمز نیز رتبه نخست را دارد.
وی مرکز نوآوری و تجاری سازی، مرکز رشد و پارک علم و فناوری را از مزیتهای این دانشگاه برای مهارت افزایی و کارآفرینی دانشجویان عنوان کرد و اظهار داشت: پژوهشکدهها و دانشکدهها و رشتههای این دانشگاه بر اساس آمایش سرزمین و متناسب با نیاز جامعه تعریف شده است.
کتابی از دیگر مزیتهای دانشگاه کاشان را حضور و حمایت خیرین نیک اندیش به این دانشگاه عنوان کرد و افزود: بیشتر دانشکدهها و خوابگاههای این دانشگاه با نام خیرین مزین شده است و دانشگاه کاشان رتبه نخست را در جذب خیرین دارد.
رئیس دانشگاه کاشان با بیان اینکه آینده شغلی دانشجویان یکی از دغدغههای اصلی خانوادهها است خاطر نشان کرد: متاسفانه ۴۰ درصد از بیکاران جامعه از دانش آموختگان دانشگاهی هستند که با برنامهریزیهای انجام شده و ایجاد سرای نوآوری در دانشکدهها ومدرسه اشتغال در این دانشگاه سعی داریم تا امکان مهارت افزایی و کارآفرینی و اشتغال دانشجویان را فراهم کنیم.
وی دوران دانشجویی را بهترین دوران عمر انسان عنوان کرد و افزود: در این دوران شما دانشجویان از توانایی ذهنی، فکری و جسمی خوبی برخوردار هستید که باید از این فرصت به خوبی استفاده کنید.
کتابی به رشد کیفی تولید علم دانشگاهها بعد از پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و و افزود: خوشبختانه امروز علم و فناوری رمز اقتدار نظام جمهوری اسلامی است که باید قدر آن را دانست.
حجت الاسلام خسروی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان نیز در این نشست با گرامیداشت هفته دفاع مقدس و خیر مقدم به دانشجویان از برنامه ریزی دانشگاه کاشان در برگزاری کلاسهای حضوری از هفته گذشته تشکر کرد و افزود: از آنجا که دوران انسان در حال گذر است، مهمترین آیتم در شکل گیری شخصیت انسان، اراده انسان و برنامه ریزی برای چگونه زیستن است.
خسروی دوران دانشجویی بهترین دوران انسان دانست و افزود: دانشجویان باید همراه با تحصیل، معرفت و تقوا را سرلوحه امور خود بدانند تا موفق شوند.
وی علم را آشکارترین وسیله اقتدار و عزت یک کشور عنوان کرد و اظهار داشت: خوشبختانه رشد علمی ایران در دهه اخیر با دیگر کشورها قابل مقایسه نیست و به این دلیل است که دشمن دارد بیشترین هزینه را روی دانشجویان و دانشگاهها انجام میدهد که اقتدار علمی ایران را از بین ببرد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان نقش دانشگاهها را برای رفع مشکلات کشور مهم دانست و اظهار امیدواری کرد: تا با تلاش و کوشش دانشجویان بتوان آینده درخشان نظام جمهوری اسلامی را شاهد بود.
گفتنی است برگزاری کارگاههای آموزشی توسط معاونان آموزشی، فرهنگی، دانشجویی، اقتصادی و کارگاه تولید دانش بنیان توسط دکتر فرجی رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه کاشان از دیگر برنامههای این نشست بود.