کد خبر:۱۰۴۷۰۶۴

بازدید غریب آبادی از زندان‌های تهران و بررسی وضعیت بازداشت شدگان اغتشاشات

غریب آبادی در بازدید از زندان‌های تهران، وضعیت بازداشت شدگان اغتشاشات اخیر را مورد بررسی و پیگیری قرار داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از مدیریت ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت امور بین الملل قوه قضائیه و ستاد حقوق بشر، دکتر کاظم غریب‌آبادی، معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران، طی سه روز متوالی از زندان اوین، زندان تهران بزرگ و زندان زنان و بازداشتگاه‌های تحت نظارت سازمان زندان‌ها بازدید و در جریان وضعیت بازداشت شدگان مرتبط با اغتشاشات اخیر قرار گرفت.

غریب‌آبادی در این بازدید‌ها با تعدادی از بازداشت شدگان نیز بطور جداگانه گفتگو و در جریان آخرین وضعیت آنان قرار گرفت. وی، همچنین به بررسی بهره مندی متهمان از حقوق مختلف خود مانند تفهیم اتهام، دسترسی به وکیل، تماس و ملاقات با خانواده، وضعیت بهداشتی و غذایی و ... پرداخت.

دبیر ستاد حقوق بشر در گفتگو با مسوولین و مقامات ذیربط نیز بر ضرورت تسریع در رسیدگی به پرونده‌های بازداشت شدگان و بهره مندی آنان از حقوق خود در هر مرحله (دستگیری، تحقیقات مقدماتی، محاکمه و حضور در بازداشتگاه یا زندان) تاکید کرد.

معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه در جریان بازدید از زندان اوین با برخی خانواده‌های بازداشت شدگان نیز دیدار نمود و در جریان خواسته‌های آنان قرار گرفت و پیگیری این تقاضا‌ها را در دستورکار قرار داد.

خاطرنشان می‌شود دبیر ستاد حقوق بشر در ادامه بازدید‌های خود، این هفته همچنین به کانون اصلاح و تربیت تهران می‌رود تا از نزدیک، وضعیت افرادی که در ارتباط با اغتشاشات بازداشت و در این مکان نگهداری می‌شوند را بررسی نماید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار