به گزارش خبرنگار استانها خبرگزاری دانشجو، در نمازجمعه این هفته خرم آباد محمد مهدی گودرزی، دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان لرستان به عنوان سخنران پیش از خطبه به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو صحبتهایی را پیرامون مسائل اخیر کشور مطرح کرد.
متن صحبتهای وی بدین شرح است:الَّذینَ آمَنُوا یقاتِلُونَ فی سَبیلِ اللَّهِ وَ الَّذینَ کَفَرُوا یقاتِلُونَ فی سَبیلِ الطَّاغُوتِ فَقاتِلُوا أَوْلِیاءَ الشَّیطانِ إِنَّ کَیدَ الشَّیطانِ کانَ ضَعیفاً» «کسانی که ایماندارند درراه خدا پیکار میکنند و آنها که کافرند درراه طاغوت. پس شما با یاران شیطان پیکار کنید، زیرا نقشه شیطان ضعیف است.» ابتدا عرض ارادت و سپاسگزاری خدمت امام جمعهی محترم ومسئولین بزرگوار ستاد نماز جمعه استان، که این فرصت را هر چند با تاخیر و با سختی، ولی نهایتاً در اختیار جوانان فعال و دانشجوی استان لرستان قرار دادند تا بتوانیم از این طریق مستقیماً با مردم صحبت کرده و تحلیلها و نگرش دانشجویان را نسبت به مسائل کشور و جهان، بی واسطه به مردم منتقل کنیم. همچنین ضمن عرض تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه صدیقه سلام الله علیها بر خورد لازم میدانیم یادی کنیم از شهدای امنیت خصوصا شهدای استان لرستان که دگر بار، باعث سرافرازی مردمان با غیرت لرستان شده و با خون خود تجدید بیعتی کردند با انقلاب اسلامی ایران.۱۶ آذر ماه که پشت سر گذاشته شد، روز دانشجو و سالروز شهادت سه تن از دانشجویان دانشگاه تهران در اعتراض به حضور نیکسون معاون وقت رئیس جمهور آمریکا آن هم پس از وقایع ننگین کودتای ۲۸ مرداد است. روز دانشجو، نمایانگر ایستادگی ملت مسلمان و جوانان ایران در مقابل ظلم و ستم استکبار و ترسیم آینده سیاسی کشور است.
دانشجویی مسلمان و به تبعه آن جنبش دانشجویی کشور اسلامی مان همواره در تاریخ ثبت شده خود ضد استکبار، ضدسلطه و ازسوی دیگر مظهر بیداری ملت ایران و آرمانگرا بوده است. مسئلهای که در التهابات پاییز امسال شاهد آن بودیم نفوذ دشمن با همه عیادی و توان خود به دانشگاه برای ریشه کردن آن هویت پر محتوای دانشجوی مسلمان و بعد از آن از بین بردن آن جامعه آرمانی بوده است. دشمن در این اتفاقات قصد داشت که با تنزل جایگاه دانشجو مسلمان از آن حقیقت آرمانی خود به سمت و سوی مطالبات سخیف و دون پایه، دانشگاه و دانشگاهیان ما را که مظهر پیشرفت و بالندگی کشور هستند منحرف کنند و وارد مسیری غلط کنند.
دشمن با جنگ ترکیبی و جادوی رسانه هر آنچه دارند به میدان آورده اند، تا بازی برده را باخت سنگین جلوه دهد، اراده پولاین ملت رشید ایران را در هم شکند، ایرانیان وا دهند و فغان غلط کردن سردهند، واز آن مسیر تمدن ساز پا پس کشند. یکی از گلوگاههای این حرکت ومسیر پرشتاب تمدنی دانشگاه هاست که روی آن حساب ویژه بازکرده اند؛ ساحت مقدس علم و دانشگاه را چندی است جولانگاه فحاشی اقلیتی از دانشجویان با آرمانهایی ناچیز و زوار در رفته قرارداده اند، عامدانه در پی آنند با تنزل جایگاه واعتبار اجتماعی و سطحی وبی خاصیت کردن دانشجویان و مشغول کردنشان به بازیهای کودکانه آن انرژی و شور جوانانه، آن آرمان خواهی و نقش والای تاریخی و ظرفیت عظیم فکری که در چندصده اخیراز جدیترین واصیلترین پایههای تحولات اجتماعی ایران بوده است از بین ببرد.
اما سوالی که مطرح است این است که چرا در این فتنه سیبل اصلی دشمن زنان بوده اند؟ هیچ تعجت بر انگیز نیست که دشمن از به میدان آمدن زن ایرانی که چنین الگوهایی دارد میهراسد و آن را سیبل اهداف خود قرار میدهد و رسانههای غربی را با تمام امکانات مادی و غیر مادیشان در جهت از بین بردن آن فکر اصیل و پایمال کردن آن الگوهای والا که موجب سعادت و مظهر صلابت زن ایرانی بوده است به خط کند. اما بار دیگر این دانشجویان انقلابی بودند که با همت و بلند نظری و تکیه بر مبانی اصیل انقلاب اسلامی با جدیت و پشت کار پوزه دشمن را به خاک مالیدند و مانع از جولان بی هوده دشمن در فضای دانشگاه شدند.
در اتفاقات اخیر و در بزنگاهی از انقلاب که دشمنان خارجی و خود فروختههای داخلی دندان به نابودی انقلاب و میهن عزیزمان تیز کرده بودند سکوت برخی خواص از مدیران دولتی و استانی تا نمایندگان مردم در شورای شهرها و مجلس شورای اسلامی در سطح استان بیش از هر چیز جریان دانشجویی را متوجه برخی افراد کرد و این را لازم دانست تا آنان را در این خصوص پاسخگو کندو این نکته را برای مردم عزیز یاد آوری کند که شاید فتنهها قلب دوستداران انقلاب را به درد میآورد، اما روشنایی بعد از غبار فتنه هدایت گر و روشن کننده راه برای انتخابهای ماست.
در روزهای که ناکار آمدیهای داخلی زخمی شده تا دشمن مگس وار گرد آن میچرخد و خون ملت شریف ایران را میمکد و نیز فشارهای خارجی به طور مشهود بر معیشت مردم تاثیر گذاشته است و اراده مردم را نشانه رفته است، مسئولین استانی به خصوص مسئولین ذیل قوه مجریه باید این فرصت را غنیمت بدانند و پاسخگوی مردم باشند و از سرمایههای اصلی انقلاب یعنی محرومان و مستضعفان که صاحبان اصلی انقلاب میباشند با عملکرد خود همایت کنند. نه آنکه حضورشان در دانشگاه و پاسخگویی به مطالبات مردم مشروط به هزاران بند و تبصره باشد.
شاهد آن هستیم که فرهنگ پاسخگویی در بین مسئولین نهادینه نشده است و مسئولین از پاسخگویی سرباز میزنند، جنبش دانشجویی به طور جد خواستار این هستیم که مسئولین هرچه سریعتر روند خودشان را تغییر داده و باحضور در دانشگاه پاسخگویی مطالبات برحق مردم و دانشجویان باشند.