کد خبر:۱۰۴۸۱۳۳

بازداشت معاون رئیس پارلمان اروپا به اتهام فساد

پلیس بلژیک معاون رئیس پارلمان اروپا را به دلیل اتهامش به فساد مرتبط با پرونده قطر بازداشت کرد.

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «ایوا کایلی» نماینده سوسیالیست یونان و معاون رئیس پارلمان اروپا عصر روز جمعه در بروکسل برای انجام تحقیقات در مورد اتهامش به فساد مرتبط با قطر بازداشت شد.

در همین رابطه، خبرگزاری فرانسه به نقل از یک منبع آگاه نوشت: «صبح جمعه 4 نفر در جریان همین پرونده در پایتخت بلژیک بازداشت شدند».

پلیس بلژیک دفتر کایلی و دو نماینده دیگر پارلمان اروپا به نام‌های «ماری آرنا» و «مارک تارابلا» را به اتهام فساد پلمپ کرد.

دادستانی بلژیک از چند ماه پیش تحقیقاتی را در مورد اتهامات قطر به تلاش «برای تاثیرگذاری بر تصمیمات سیاسی و اقتصادی پارلمان اروپا» آغاز کرد.

گفته می‌شود که پلیس بلژیک در جریان تحقیقات، از 16 مرکز از جمله منازل مشاوران نمایندگان پارلمان اروپا بازرسی و 600 هزار یورو پول نقد و چند دستگاه کامپیوتر و تلفن همراه کشف و ضبط کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار