آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۴۸۸۱۵

رونق اقتصاد با تمرکز روی جذابیت‌های دریا

رئیس کمیسیون حمل و نقل و لجستیک اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران گفت: برای رونق اقتصادباید روی اقتصاد و جذابیت‌های دریا در بخش‌های باری، مسافری و گردشگری متمرکز شد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سید علی حسینی، رئیس کمیسیون حمل و نقل و لجستیک اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با تاکید بر اینکه باید نگاه به دریا، حمل و نقل دریایی، توسعه بنادر و اقتصاد دریامحور بلندمدت باشد و با برنامه ریزی دارای چشم انداز و منسجم شرایط مطلوبی را برای تغییر و تحول در این حوزه رقم بزنیم، اظهار داشت: نباید اقتصاد دریامحور صرفاً به تمرکز فعالیت‌ها در چند بندر بزرگ تجاری کشور خلاصه شود بلکه باید تمامی ظرفیت‌های دریایی و بندری را فعال کرد.

وی ادامه داد: باید بتوانیم از ظرفیت بنادر کوچک به خوبی استفاده کنیم و در کنار بنادر بزرگ تجاری، حلقه فعالیت‌ها در حوزه دریایی و بندری را گسترش دهیم.

رئیس کمیسیون حمل و نقل و لجستیک اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با بیان اینکه دارای ۵۸۰۰ کیلومتر نوار ساحلی در کشور و از سواحل بسیار خوبی در جنوب ایران برخوردار هستیم، گفت: علاوه بر اقتصاد دریا باید روی جذابیت‌های دریا هم کار کنیم و مقوله بار و مسافر را با یکدیگر مدنظر قرار دهیم.

حسینی با اشاره به اینکه ایران از نظر لجستیکی در شرایط فوق العاده‌ای قرار دارد و می‌تواند محور تردد شناور‌ها در منطقه باشید، عنوان کرد: باید در حوزه سوخت بانکرینک، تدارکات دریایی، سفر و گردشگری دریایی فعالیت‌های خود را توسعه بخشیم و با توجه به اینکه در نقطه استراتژیک منطقه قرار گرفته‌ایم از این موهبت به خوبی استفاده کنیم و سطح فعالیت‌های دریایی کشور را ارتقا بخشیم.

وی با تصریح اینکه متأسفانه در رابطه با استفاده از فرصت‌های اقتصادی دریا، اقتصاد دریامحور و فرهنگ عمومی دریایی شرایط خوبی نداریم، بیان کرد: یکی از نکات بسیار مهم توجه وِیژه مسئولان به اقتصاد دریامحور است و در عین حال مردم باید مشاغل دریایی و فرصت‌های اقتصادی دریا را بشناسند.

رئیس کمیسیون حمل و نقل و لجستیک اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در خصوص دغدغه‌های مقام معظم رهبری در خصوص توسعه سواحل مکران و نتیجه بخش نبودن فعالیت‌ها علی رغم ظرفیت بالای اقتصادی و دریایی این منطقه، گفت: توسعه سواحل مکران شاخص‌های مختلفی دارد که باید در دستورکار قرار گیرد، اما متأسفانه با وجود تلاش‌های مختلف در دولت‌های گذشته فعالیت‌ها نتیجه بخش نبوده است و باید در این رابطه تجدیدنظر کنیم.

حسینی با اشاره به اینکه توسعه چابهار می‌تواند توسعه سواحل مکران را در پی داشته باشد، خاطرنشان کرد: علاوه بر چابهار صحبت‌های مختلفی در مورد بندر جاسک مطرح می‌شود و باید شاهد فعالیت جدی این دو بندر در سواحل مکران باشیم و با سرمایه گذاری مناسب و توسعه فعالیت‌ها در بخش ترانزیت، صادرات و واردات، حمل و نقل دریایی شرایطی را ایجاد کنیم که به توسعه سواحل مکران منجر شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار