
کد خبر:۱۰۵۰۶۸۹
غلامزاده در گفتگو با دانشجو:
تلاش زیادی برای شکستن اجماع در حذف ایران از کمیسیون مقام زن انجام شد + فیلم
حمیدرضا غلامزاده گفت:در حوزه دیپلماسی خارجی، دولتمردان تلاش زیادی برای شکستن اجماع در حذف ایران از کمیسیون مقام زن انجام دادند.
حمیدرضا غلامزاده، کارشناس مسائل آمریکا در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو پیرامون حذف ایران از کمیسیون مقام زن گفت: گاها اقدامات ایران برای عدم حذف از کمیسیون مقام زن سازمان ملل رسانه ای شد و گاها هم برای این که آمریکا نتواند کار خرابی کند، این اقدامات رسانه ای نشد.
وی ادامه داد: هلند رسما اعلام کرد مخالف خروج ایران از کمیسیون مقام زن است.خانمهای نماینده مجلس و معاون زنان ریاست جمهوری اقدامات خوبی برای لابی با کشورهای عضو سازمان ملل انجام داده بودند.
غلامزاده در پایان عنوان کرد:روسیه مشروعیت رای در شورا را زیر سوال برد و گفت حق ندارند تا ایران از کمیسیون مقام زن حذف کنند. 3 کشور بودند که این امکان وجود داشت تا روی آنان کار کنیم و با خودمان هم جهتشان کنیم.در حوزه دیپلماسی عمومی ضعف های زیادی داشته ایم.
انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.