خبرنگار NBC به خبرنگار مشهور آکسیوس: مقام آمریکایی در مورد ایران چرت و پرت به خوردت می‌دهد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۶۳۴۹۸

خبرنگار NBC به خبرنگار مشهور آکسیوس: مقام آمریکایی در مورد ایران چرت و پرت به خوردت می‌دهد

هومان مجد، خبرنگار شبکه NBC، در واکنش به ادعای اخراج هیئت ایرانی از آمریکا، با انتقاد از روایت یک مقام آمریکایی تأکید کرد که عباس عراقچی و همراهانش از ابتدا قصد داشتند دوشنبه‌شب نیویورک را به مقصد تهران ترک کنند.
1

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، هومان مجد، خبرنگار شبکه NBC، در واکنش به گزارش باراک راوید، خبرنگار اکسیوس، درباره اخراج هیئت ایرانی از آمریکا، اظهارات مقام آمریکایی مورد استناد وی را رد کرد و آن را نادرست خواند.

مجد با اشاره به مصاحبه زنده برنامه «Meet the Press» با عباس عراقچی در ساعت ۹ صبح روز یکشنبه، در محل اقامت نماینده ایران در سازمان ملل متحد در نیویورک، گفت: این مصاحبه پس از بخش مربوط به مایک والتز انجام شد و اعضای هیئت ایرانی نیز در محل حضور داشتند.

وی افزود: اعضای هیئت ایرانی همان روز درباره برنامه بازگشت خود صحبت می‌کردند و قرار بود دوشنبه ساعت ۱۰ شب از طریق دوحه عازم تهران شوند.

این خبرنگار تأکید کرد که برنامه خروج هیئت ایرانی از ابتدا برای دوشنبه‌شب تعیین شده بود؛ بنابراین، به گفته وی، ادعای بیرون انداختن یا اخراج آنها از آمریکا صرفاً تلاشی برای نمایش سخت‌گیری در قبال نمایندگان ایران است.

مجد در پایان این ادعا را مضحک توصیف کرد و اظهارات مقام آمریکایی را به‌شدت زیر سؤال برد.

پربازدیدترین آخرین اخبار