کد خبر:۱۰۵۱۰۸۲

طوفان شدید جان ۱۵ آمریکایی را گرفت

رسانه‌های آمریکایی از جان باختن دست کم ۱۵ نفر درپی طوفان شدید در مناطقی از این کشور خبر دادند.

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از روسیا الیوم، رسانه‌های آمریکایی از جان باختن دست کم ۱۵ نفر براثر طولان و کولاک شدید در مناطق مختلف این کشور خبر دادند.

بر اساس این گزارش، مقامات آمریکایی در شماری از شهر‌های این کشور حالت اضطراری اعلام کردند. طوفان شدید به لغو صد‌ها پرواز و بسته شدن بزرگراه‌های اصلی و قطع برق بیش از یک میلیون آمریکا منجر شده است.

از سوی دیگر، در ایالت تگزاس آمریکا به دلیل کمبود انرژی درپی طوفان شدید زمستانی، حالت اضطراری اعلام شده است.

طوفان زمستانی همچنین موجب کاهش بی سابقه تولید گاز طبیعی در آمریکا و قطع گسترده برق در شماری از ایالت‌ها شده است.

خبرگزاری بلومبرگ اعلام کرد که تولید گاز در ایالات متحده آمریکا به دلیل کولاک و طوفان شدید به میزان ۲.۸ میلیون متر مکعب کاهش یافته که بیشترین میزان کاهش طی بیش از یک دهه گذشته است.

بلومبرگ همچنین افزود که میزان تقاضای داخلی برای گاز به بالاترین سطح از آغاز سال ۲۰۱۹ رسیده است.

شبکه سی ان ان هم گزارش داد که دست کم ۱۹ نفر به دلیل طوفان شدید زمستانی در آمریکا جان باختند و کاهش شدید دما و بارش برف و وزیدن باد شدید موجب حوادث رانندگی بسیار، قطع برق و تاخیر در پرواز‌ها شده است.

همچنین بیش از ۱۸۰۰ پرواز روز شنبه در فرودگاه‌های دیترویت، شیکاگو، مینیاپولیس و دنور لغو شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار