آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۵۳۸۸۷
امام جمعه کرمانشاه:

دانشگاه فرهنگیان باید معلم معتقد تربیت کند

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه گفت: دانشگاه فرهنگیان باید معلم معتقد بر اساس مبانی اسلام و انقلاب تربیت کند.
دانشگاه فرهنگیان باید معلم معتقد تربیت کند

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، آیت الله مصطفی علما امام جمعه کرمانشاه در نشست با رئیس و معاونین دانشگاه فرهنگیان، از تربیت به عنوان رکن اصلی و پایدار توسعه انسانی یاد کرد و گفت: اگر دانشجویان، اساتید برجسته و کیفی داشته باشند، آینده آن‌ها تضمین شده است.

وی اظهار داشت: فضای فیزیکی برای کسب علم بسیار مهم است، اما شرط کافی نیست، بلکه این تفکر دانشجو است که آینده ساز و مهم است و می‌توان به آن متکی بود.  مهم این است که فکر دانشجو درست کار کند و همه باید مراقب فکر، اندیشه و رفتار دانشجویان باشیم.

این استاد حوزه‌های علمیه تصریح کرد: تربیت از نوع تربیت قرآنی و دینی بسیار مهم و اساس کار است و می‌تواند متضمن آینده کشور باشد و آینده‌ای روشن و موفق را رقم بزند.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه گفت: دانشگاه فرهنگیان باید معلم معتقد بر اساس مبانی اسلام و انقلاب تربیت کند.

امام جمعه کرمانشاه تأکید کرد: بعثت پیامبران الهی، نهضت کربلا و شهادت شهدای سرافراز برای اصلاح فکر ما است و اینکه بتوانیم فردی مسلمان و معتقد تربیت کنیم، فردی که در آینده بتوان با آرامش خاطر کشور را به آن‌ها بسپاریم و نسبت به آینده خوشبین باشیم.

آیت الله علما خاطر نشان کرد: دانشگاه باید علاوه بر علم، معنویت را هم گسترش دهد و نسبت به آموزش و تربیت اهتمام داشته باشد تا فارغ التحصیلان این دانشگاه، دانش‌آموزان را خوب تربیت کنند، زیرا آینده کشور از آن نسل فردای جامعه است، لذا باید چارچوب فکری و ایمانی دانش آموزان را بارور کنیم.

 وی اظهار داشت: تکلیف و رسالت دانشگاه تربیت درست دانشجو بر اساس نیاز و انتظارات کشور است، زیرا باید با ژرف‌نگری نیاز‌های آینده کشور را بشناسیم و مورد دقت قرار دهیم.

در ابتدای این دیدار نیز عظیمی، رئیس دانشگاه فرهنگیان کرمانشاه گزارشی از برنامه‌ها و اقدامات این دانشگاه ارائه کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار