آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۵۵۱۹۸

افزایش ۲۰ درصدی تولید زعفران

بنا بر اعلام وزارت جهاد کشاورزی تولید زعفران نسبت به سال گذشته دست کم ۲۰ درصد افزایش داشته است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، علی حسینی عضو شورای ملی زعفران گفت: هم اکنون حداقل قیمت هرکیلو زعفران ۲۵ میلیون تومان و حداکثر ۴۱ میلیون و ۳۵۰ هزارتومان است.

به گفته حسینی، اگر خواهان حمایت از کشاورزان هستیم، شرایط رونق صادرات باید فراهم شود چرا که هرچقدر به صادرات محصولات کشاورزی اهمیت دهیم، به همان نسبت اقتصاد کشاورزان در روستا‌ها رونق می‌یابد.

عضو شورای ملی زعفران ادامه داد: طبق روال همه ساله در ماه‌های آبان و آذر بیشترین صادرات زعفران را داشتیم و بعد از آن روند عادی خود را دارد.

حسینی گفت: با رفع موانع پیش روی صادرات زعفران، صادرکننده می‌تواند ارزش افزوده واقعی را به کشور بازگرداند و از طرفی بیشترین تباش باید این باشد تا با جلوگیری از خام فروشی، آینده زعفران بهتر باشد تا کشاورزان دغدغه فروش نداشته باشند.

حسینی سرانه مصرف زعفران را نیم گرم تا یک گرم اعلام کرد و گفت: سرانه مصرف زعفران تابع قیمت در بازار است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار