به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۲، شامگاه روز گذشته، شنبه، ۸ بهمنماه، پس از اقامه نماز مغرب و عشاء، نشست مشترک شهرداری منطقه ۱۲ با بانیان خیر، هیئات و مساجد فعال خیابان ۱۷ شهریور با حضور امیر یزدی، شهردار منطقه، حسین سازور، مداح و پیرغلام اهل بیت (علیهمالسلام) و مدعوین برنامه به منظور همافزایی و هماهنگی بیشتر برای ازسرگیری جشنهای پیشرو در ماه رجب و اعیاد شعبانیه، بهویژه جشن نیمه شعبان در این خیابان در حسینیه موجالحسین (علیهالسلام) واقع در میدان خراسان برگزار شد.
در این نشست نخست سازور ضمن تقدیر و تشکر از اقدامات شهرداری منطقه ۱۲ برای بلوارشدن خیابان ۱۷ شهریور، خیابانی که به گفته وی، نزدیک به ۳ هزار شهید نثار انقلاب کرده- گفت: خدا را شاکریم که امروز در این مکان به خادمان خود توجه ویژهای داشته تا برای گسترش و ترویج فرهنگ مهدوی بتوانیم قدم مؤثری برداریم.
وی با یادآوری این مطلب که خیابان ۱۷ شهریور، همواره شاهد تجلی اعیاد شعبانیه در کشور و حتی خارج از کشور بوده، افزود: در سالهای گذشته به دلیل شیوع بحران کروناویروس، این رویداد در این خیابان کمرنگ شده بود که هماکنون با کمک خیرین پیشنهادهایی برای احیای این جشنها مانند برپایی جشن و آذینبندی از ولادت حضرت امیرالمؤمنین (علیهالسلام) تا پایان اعیاد شعبانیه را داشتهایم.
این مداح و پیرغلام اهل بیت (علیهمالسلام) ضمن تأکید بر اینکه گسترش فرهنگ مهدوی، وظیفه همه مؤمنان و در فرهنگ اسلامی، شادی ما متصل به اهل بیت (علیهمالسلام) است، ادامه داد: به دلیل وجود امام زمان (عجلالله) است که خدا برای ما روزی میرساند و بلا را از ما دفع میکند و نقش آقا و مولایمان، حضرت حجت بن الحسن اگر در خانهها و کشور ما پررنگ شود، بسیاری مشکلات حل خواهد شد.
وی در پایان خواستار ارائه گزارشی از این جلسه توسط شهردار منطقه ۱۲ در جلسات با شهرداران مناطق شد و تأکید کرد: باید همه شهرداران در همه مناطق تهران، در این شهری که امالقری جهانی اسلام است و نزدیک به ۴۰ هزار شهید تقدیم خدا و امام زمان (عجلالله) کرده، دست به کار شوند و در این راه قدمی بردارند.
در ادامه یزدی با یادآوری اهمیت خیابان ۱۷ شهریور در برپایی اعیاد شعبانیه طی سالهای متمادی گفت: تعظیم به ساحت اهل بیت (علیهمالسلام) و انتشار شعائر آن بزرگواران وظیفه ماست و امسال طی جلسهای با حاجآقای سازور مقرر شد ایشان فرمانده و ما در شهرداری منطقه ۱۲ به عنوان سرباز ایشان، اقدامات درخوری برای امسال تدارک ببینیم.
وی ضمن بیان این مطلب که شهرداری متعلق به مردم است و ما امروز به عنوان خدمتگزار در آن مشغول نوکری مردمیم، بر اهمیت کار مردمی در برپایی چنین برنامههایی تأکید کرد و افزود: انشاءالله کاری مردمی در این زمینه صورت گیرد. کار مردمی، یعنی کاری که دهها سال در این فضا انجام میشده، به این دلیل بوده که عمل به آن، توسط مردم از پدر به پسر و... منتقل شده است.
شهردار قلب طهران از افزایش طول مسیر جشنها در سال جدید خبر داد و گفت: اگر پیشتر این رویداد فقط به بخشی از خیابان ۱۷ شهریور ختم میشد، امسال میتوانیم وسیعتر از گذشته از میدان آیینی امام حسین (علیهالسلام) تا انتهای خیابان این جشن را برپا کنیم تا مردم از همهجای شهر برای شرکت در جشن امام زمان (عجلالله) در این منطقه شهیدپرور و متدین حضور یابند و باعث جذب بیشتر محبین اهل بیت (علیهمالسلام)، بهویژه در شرایط فعلی که هجمه دشمنان اسلام علیه موضوعات فرهنگی بیشتر شده است.
در پایان برنامه از یکی از اهالی قدیمی محل به نام «حسین کامرانی» که بیش از ۷۰ سال در آذینبندی و چراغانی اعیاد شعبانیه فعال بوده، تقدیر و قدردانی شد. به گفته حاضران، کامرانی از پیش از انقلاب اسلامی در مسجد مهدویه واقع در چهارراه مولوی، خیابان صاحبجمع به آذینبندی و فعالیت در زمینه جشنهای اعیاد شعبانیه، بهویژه نیمه شعبان میپرداخته و در ایجاد نشاط معنوی در محله مؤثر بوده است..