کد خبر:۱۰۵۷۷۷۵

روایت جبلی از دلیل نامه به رئیس‌جمهور/ رقابتی با پلتفرم‌ها نداریم

رئیس سازمان صداوسیما در واکنش به بازتاب‌های نامه‌ای که خطاب به رئیس جمهور درباره عملکرد یکی از پلتفرم‌های مجازی نوشته بود، تأکید کرد که هیچ احساس رقابت و چالشی با پلتفرم‌ها ندارد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، پیمان جبلی در حاشیه مراسم رونمایی از کتاب «پاییز امد» در جمع خبرنگاران درباره نامه‌ای که درباره عملکرد یکی از پلتفرم‌ها خطاب به رییس جمهور نوشته بود و چرایی نگارش این نامه گفت: در دوره جدید و در راستای حمایت‌هایی که ما از پلتفرم‌ها و به ویژه وی‌اودی‌ها و شبکه نمایش خانگی داشته‌ایم، بیش از ۳۷۷ پلتفرم مجوز اخذ کرده‌اند و در حال حاضر هم فعالیت می‌کنند.

وی درباره این انتقاد که برخی این نامه را به واسطه رقیب دانستن پلتفرم‌ها برای صداوسیما دانسته‌اند هم توضیح داد: این‌ها اتفاقاً از جمله خدمات حمایتی است که از پلتفرم‌ها داریم و نه تنها رقابت و چالشی با آن‌ها حس نمی‌کنیم بلکه فعالیت آن‌ها را فرصت برای مأموریت فرهنگی صداوسیما و فضای فرهنگی کشور می‌دانیم، البته اگر درست در این مسیر حرکت کنند.

جبلی اضافه کرد: یکی از خدمات حمایتی ما بررسی و اعلام‌نظر درباره طرح‌های نمایشی است که به ساترا می‌رسید و گاهی بررسی آن‌ها بیش از ۶ ماه طول می‌کشید و الان به یک هفته و ۱۰ روز کاهش یافته است.

وی یادآور شد: در طول یک هفته گذشته خبری که ساترا منتشر کرد ۴۰ طرح نمایش خانگی به تصویب رسیده و نشان می‌دهد نه تنها در خدمت پلتفرم‌ها هستیم بلکه برای تسهیل وی او دی‌ها و آثار نمایش خانگی تلاش هم می‌کنیم و سرویس‌ها و خدماتی هم به آن‌ها ارائه می‌دهیم. از جمله این‌ها مناسبت‌هایی مثل عید نوروز و دهه فجر است که انبوهی از تولیدات صداوسیما را در اختیارشان قرار می‌دهیم تا استفاده کنند.

وی اضافه کرد: ما نه تنها پلتفرم و صنعت نمایش خانگی را چالش و تهدیدی برای صداوسیما نمی‌دانیم بلکه به استناد همان شعار تحولی که از روز گذشته مطرح کردم در نقش یک قرارگاه عمل می‌کنیم ظرفیت وی‌اودی‌ها را هم به عنوان ظرفیت مکمل صداوسیما می‌دانیم؛ و با هم افزایی با حوزه نمایش خانگی تلاش می‌کنیم بتوانیم به نیاز‌های جامعه به نحو احسن پاسخ دهیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار