کد خبر:۱۰۵۷۹۱۴

نحوه ثبت‌نام سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان

والدینی که نوآموز اول ابتدایی و پیش دبستانی دارند می توانند از امروز برای انجام ثبت نام طرح سنجش سلامت دانش آموزان اقدام کنند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ وزارت آموزش و پرورش کشور هرساله به منظور بررسی سلامت دانش آموزان، اقدام به اجرای طرح سنجش سلامت می‌نماید. این طرح برای دانش آموزان پیش دبستانی و اول ابتدایی است و در بدو ورود به این مقاطع انجام می‌شود. تا سال گذشته نحوه‌ی اجرای این طرح به این صورت انجام می‌گرفت که، هم زمان با آغاز ثبت نام مدارس ابتدایی و مراکز پیش دبستانی، والدین دانش آموزان مقطع پیش دبستانی و پایه اول ابتدایی جهت انجام پیش ثبت نام در سامانه ثبت نام و نوبت‌گیری طرح سنجش سلامت به مدارس محل تحصیل فرزندان خود مراجعه و نسبت به دریافت نوبت اقدام می‌کردند؛ و فرآیند نوبت دهی به صورت اینترنتی و از طریق سامانه سنجش بدو ورود به دبستان و پیش دبستانی صورت می‌پذیرفت.

 

تغییر رویه ثبت نام و سنجش


از امروز خانواده‌ها باید بدون مراجعه به مدرسه و از طریق سامانه « https://my.medu.ir » برای ثبت نام اقدام کنند. به این صورت که پس از ورود به سایت مذکور و انتخاب نقش والدین، با شماره تلفنی که به نام یکی از والدین است اقدام به ورود به سامانه کنند. پس از احراز هویت و گذراندن مراحل پرداخت و ثبت نام به صورت الکترونیکی، از یکی از مراکز تایید شده نوبت دریافت می‌کنند؛ و در تاریخ مشخص شده برای سنجش به مرکز مورد نظر مراجعه می‌کنند. یعنی بر خلاف سال‌های گذشته دانش آموز، اول سنجش را انجام می‌دهد و بعد ثبت نام کلاس اولی‌ها انجام می‌شود.


تغییر بازه سنی کودکان


طبق طرح جدید سازمان آموزش و پرورش، کودکان از ۴ سالگی، یعنی پیش از شروع پیش دبستانی ۱ و ۲ می‌توانند در سنجش شرکت کنند. یعنی از این پس والدینی که کودک ۴ ساله دارند نیز می‌توانند در سامانه ثبت نام و نسبت به سنجش کودک خود اقدام کنند. این تغییر به منظور تشخیص و مداخله به هنگام انجام شده است. به همین منظور حمید طریفی حسینی، معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی از والدین خواست تا هرچه سریع تر نسبت به ثبت نام و سنجش فرزندانشان اقدام کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار