آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۵۸۸۱۶
در نشست مشترک عنوان شد

لزوم هم‌افزایی با خیّرین جهت بهبود محیط‌های دانشجویی و فرهنگی

مدیرکل سازمان‌های مردم نهاد و خیّرین سلامت وزارت بهداشت بر لزوم هم افزایی با خیرین جهت بهبود محیط‌های دانشجویی و فرهنگی تاکید کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از وزارت بهداشت، در راستای هماهنگی و تسهیل مشارکت‌های مردمی و خیّرین به منظور ارتقای نظام سلامت، نشست هم افزایی معاونت‌های دانشجویی و فرهنگی دانشگاه‌های علوم پزشکی قطب ۱۰ کشور با نمایندگان مجمع خیّرین سلامت کشور همزمان با آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی، با مدیریت اداره کل سازمان‌های مردم نهاد و خیّرین سلامت در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد.

محمدجواد حیدری پور، مدیرکل سازمان‌های مردم نهاد و خیّرین سلامت در نشست هم افزایی معاونت‌های دانشجویی و فرهنگی دانشگاه‌های علوم پزشکی قطب ۱۰ کشور، ضمن تشریح برخی از اقدامات و برنامه‌های حوزه اجتماعی و خیرین وزارت بهداشت، در راستای جلب و جذب مشارکت‌های مردمی، خیّرین و مسئولیت پذیری بنگاه‌های اقتصادی، بر هم افزایی در راستای بهبود محیط‌های دانشجویی و ایجاد شور و نشاط اجتماعی آنها، تاکید کرد.

در این جلسه که با هم اندیشی معاونت‌های دانشجویی و فرهنگی و نمایندگان امور مشارکت‌های اجتماعی و خیّرین دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران، ایران، شهید بهشتی و علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار شد، موضوعات مورد نظر از جمله بسترسازی حضور فعالانه خیّرین و نیک اندیشان در پویش ملی سخاوت که به دعوت از خیّرین در زمینه ساخت خوابگاه‌های دانشجویی می‌پردازد، بررسی شد.

همچنین درباره دیگر برنامه ها، از جمله حضور فعالان امور جهادی و خیریه دانشجویی در ساختار شورای مشارکت‌های امور جوانان مجمع خیّرین سلامت استان تهران، بحث و تبادل نظر شد.

در این نشست، مهندس رضا محمودی، مشاور وزیر بهداشت در امور اجتماعی و دبیر کارگروه خیّرین و مشارکت‌های مردمی، دکتر حمیدرضا اشراقی، مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت، سیدمحمد طباطبایی، معاون مشارکت‌های اجتماعی مجمع خیّرین سلامت کشور و اعضای هیات مدیره مجمع خیّرین سلامت استان تهران، حضور داشتند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار