به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مسعود حبیبی با اشاره به مشکلات دستیاران پزشکی عنوان کرد: دستیاران با مشکلاتی نظیر کشیکهای زیاد، خوابگاههای ناکافی (به ویژه برای متأهلین) و حقوق پایین مواجه هستند.
وی اظهار کرد: فشار کاری دستیاران بسیار زیاد است و برخی از آنها در سال اول، ۱۵ تا ۲۰ کشیک در ماه انجام میدهند که فشار زیادی بر آنها وارد میکند.
حبیبی تأکید کرد: وزارت بهداشت در تلاش است تا با تسهیل قوانین و شرایط، رفاه و امکانات بهتری را برای دستیاران فراهم کند، چرا که شرایط تحصیلی مناسب و رفاهی بهتر به طور مستقیم بر کیفیت تعامل این دستیاران با بیماران تأثیرگذار است.
وی در پاسخ به موارد خودکشی در میان دستیاران پزشکی و برنامه وزارت بهداشت برای رسیدگی به این مشکل توضیح داد: نرخ خودکشی در این جامعه کوچک به دلیل جمعیت کم به نسبت آمار کل جامعه بالاتر به نظر میرسد.
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت بیان کرد: به عنوان مثال، اگر یک مورد خودکشی در میان جمعیت دانشجویان و دستیاران رخ دهد، درصد آن به دلیل کوچک بودن جامعه آماری، بیشتر به نظر میآید.
همچنین وی تأکید کرد: مرکز مشاوره و بهداشت روان برنامههای مفصلی برای رسیدگی به این موضوع دارد و در آینده بیشتر به این موضوع پرداخته خواهد شد.