کد خبر:۱۰۵۹۸۱۱
گزارش |

بانک‌ها، مانع اشتغال‌ زایی در استان کهگیلویه و بویراحمد/ نماد صنعت در استان؛ چشم انتظار پرداخت تسهیلات

کارخانه قند یاسوج در سال ۱۳۴۴ به‌عنوان نخستین کارخانه در کهگیلویه و بویراحمد آغاز به کار کرد و همزمان با آن زمین‌های اطراف کارخانه و بخش‌های زیادی از دشت آن منطقه زیرکشت چغندر درآمد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، کارخانه قند یاسوج در سال ۱۳۴۴ به‌عنوان نخستین کارخانه در کهگیلویه و بویراحمد آغاز به کار کرد و همزمان با آن زمین‌های اطراف کارخانه و بخش‌های زیادی از دشت آن منطقه زیرکشت چغندر درآمد.


پس از مدتی این کارخانه با معضلات فراوانی دست و پنجه نرم کرد و سرانجام از سال ۱۳۸۷ فعالیت آن مجددا آغاز شد.


اما سایه مشکلاتی همچون معوق ماندن حقوق، مزایا و بیمه کارگران، قدیمی بودن تجهیزات کارخانه، کمبود اعتبار برای نوسازی قطعات فنی و نبود چغندرقند دست از سر این کارخانه برنداشت و تا توانست کمر این کارخانه را خم کرد.


قند یاسوج از دی ماه سال ۱۳۹۵ به سرمایه گذار بخش خصوصی و اهل کهگیلویه و بویراحمد واگذار شد که بنا به دلایلی راکد و یا نیمه فعال ماند.


با تلاش و مساعدت مسئولان استانی و با صدور رأی قاطع قضات دادگستری استان، واگذاری کارخانه قند یاسوج به سرمایه گذار بومی ابطال و رأی به بازگشت آن صادر شد.


با تمام اتفاقاتی که برای کارخانه یاسوج رقم خورد چراغ تولید و اشتغال در آن خاموش شد و کارگران بسیاری از کار بیکار و خانه نشین شدند و کارخانه تبدیل به مخروبه‌ای شد.


به منظور حرکت درآوردن و راه اندازی چرخه تولید و با هدف اشتغالزایی در استان این کارخانه به ستاد اجرایی فرمان امام واگذار گردید.


کارخانه قند یاسوج نماد صنعت استان است

شایان نادری، مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام استان کهگیلویه و بویراحمد در برنامه دادستان و در گفتگو با خبرگزاری دانشجو، به تشریح وضعیت کنونی شرکت قند یاسوج پرداخت و اظهار کرد: کارخانه از اسفند سال ۱۴۰۰ به یکی از هولدینگ‌های کشاورزی  ستاد اجرایی فرمان امام واگذار شد.


وی افزود: کارخانه قند یاسوج دارای دوفاز می‌باشد، ابتدا فاز تصفیه شکری و دیگر فاز فرآوری چغندر است و ما در تلاش هستیم که تا ۲۰ اسفند فاز تصفیه شکری رو به اتمام باشد.


مدیر کل ستاد اجرایی فرمان امام کهگیلویه و بویراحمد در رابطه با عدم همکاری بانک مربوطه برای اعطای تسهیلات لازم گفت: مشکلی در حال حاضر کارخانه با آن گریبان گیر است مربوط به بحث تسهیلات است، متاسفانه بانک تجارت همکاری‌های لازم را با ما انجام نمی‌دهد.


وی افزود: ۱۵۰ میلیارد تومان تسهیلات مصوب باید از طرف بانک تجارت به کارخانه پرداخت می‌شد که تا کنون فقط ۵۰ میلیارد تومان واریز شده است و در صورت ادامه عدم پرداخت تسهیلات متاسفانه مجبور هستیم اورهال کارخانه را به تاخیر بیندازیم.


وی ادامه داد: در صورتی که بانک تسهیلات باقی مانده را واریز کند شروع به کار کارخانه از ۲۰ اسفند خواهد بود.


نادری در رابطه با اشتغال کارگران در این کارخانه گفت: در صورت اجرای فاز اول کارخانه تعداد ۱۵۰ کارگر به صورت مستقیم و ۲۰۰ کارگر به صورت فصلی به کار بازخواهند گشت.


وی در پایان این گفتگو اظهار داشت: این کارخانه نماد صنعت در این استان است و مردم به چشم امید آفرینی به آن نگاه می‌کنند و اگر بانک همکاری لازم را داشته باشد در کوتاه‌ترین زمان مشکلات تولید از سر راه برداشته خواهد شد.

 

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار