کد خبر:۱۰۶۰۳۶۸
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان:

مشکل فاضلاب ۶۵۰ خیابان در اهواز برطرف شده است / حجم بارندگی‌ها، علت کندی پیشرفت پروژه

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان گفت: در یک سال گذشته اصلاح شبکه و اقدامات توسعه‌ای در بحث فاضلاب ۶۵۰ خیابان اهواز انجام شده است تا شاهد حل مشکلات فاضلاب در این خیابان‌ها و مناطق اهواز باشیم.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، محمد رضا کرمی نژاد مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان درباره آخرین وضعیت پروژه فاضلاب اهواز اظهار کرد: در حال حاضر در پروژه فاضلاب اهواز در ۹۰ جبهه کاری در حال فعالیت هستیم و در کنار اجرای پروژه‌ها روند اجرایی آسفالت معابر نیز در دستور کار است.

وی افزود: در یک سال گذشته اصلاح شبکه و اقدامات توسعه‌ای در بحث فاضلاب ۶۵۰ خیابان اهواز انجام شده است تا شاهد حل مشکلات فاضلاب در این خیابان‌ها و مناطق اهواز باشیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان تصریح کرد: از مجموع ۶۷ خیابانی که عملیات اصلاح فاضلاب در آن‌ها به اتمام رسیده که بالغ بر ۲۳ کیلومتر است، در ۱۷ کیلومتر از آن عملیات زیرسازی خیابان انجام شده و در حال آسفالت است تا مشکلات به وجود آمده در بحث تردد مردم حل شود.

کرمی نژاد با اشاره به دلیل کندی آسفالت معابر در حال اجرا عنوان کرد: در دی ماه سال جاری حجم بارندگی‌ها و وجود رطوبت بالا روند اجرایی آسفالت معابر را با کندی همراه کرد که این مساله باعث بروز نارضایتی مردم اهواز شد و از این رو از مردم اهواز عذرخواهی می‌کنیم.

وی با اشاره به آخرین وضعیت پیشرفت فیزیکی پروژه فاضلاب اهواز گفت: از آغاز دولت سیزدهم پروژه فاضلاب اهواز به سرعت در حال اجرا است به نحوی که از سال ۷۱ تا سال ۱۴۰۰ پروژه ۳۱ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و در حال حاضر پیشرفت فیزیکی پروژه به ۵۳ درصد رسیده که این نشان از تلاش جهادی در بخش فاضلاب اهواز است.

مدیرعامل آبفا خوزستان خاطرنشان کرد: حجم و سرعت اجرای پروژه فاضلاب اهواز برای رسیدن به هدف و رضایتمندی مردم از اجرای این پروژه از مهمترین اهداف شرکت آب و فاضلاب در خوزستان است.

کرمی نژاد گفت: از سال گذشته تاکنون بیش از ۶۵۰ خیابان در اهواز مشکل فاضلاب آن‌ها برطرف شده و کیفیت اجرای این پروژه در بارندگی‌های اخیر به صورت کامل قابل مشاهده بوده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار