به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابطعمومی سازمان تأمیناجتماعی، پیش از این پزشکان تنها با استفاده از نام کاربری و گذرواژه ثابت که از پیش تعریف شده است، وارد سامانه نسخه الکترونیک میشدند که این فرایند امنیت مناسب نداشت و در مواردی شاهد بروز برخی تخلفات و سوءاستفاده از گذرواژهها بودیم.
براساس این گزارش، بهمنظور افزایش امنیت این سامانه، ورود دومرحلهای به سامانه و استفاده از گذرواژه پیامکی در دستور کار سازمان تأمیناجتماعی قرار گرفت و ارسال پیامک حاوی گذرواژه به پزشکان از ماه جاری آغاز شده است. لازم به ذکر است پزشکان تنها برای ورود به سامانه نسخه الکترونیک نیاز به دریافت گذرواژه پیامکی و ثبت آن دارند و ثبت هر نسخه، نیازمند دریافت گذرواژه جداگانه نیست.
گفتنی است شماره تلفن همراه پزشکان در زمان ثبتنام در سامانه نسخه الکترونیک اخذ شده است و پیامک حاوی گذرواژه به همان شمارهای که در سامانه ثبت شده، ارسال میشود و پزشکان میتوانند تغییر احتمالی شماره تلفن خود را به مدیریت درمان استان محل فعالیت اعلام کنند تا در سامانه یادشده ثبت شود.
براساس این گزارش، ارسال پیامک حاوی کد رهگیری به تلفن همراه بیماران نیز بهمنظور ارتقای امنیت و نظارتپذیری سامانه نسخه الکترونیک در دستور کار سازمان تأمیناجتماعی قرار دارد و از ماه آینده ثبت کد رهگیری موصوف که به هنگام نسخهنویسی الکترونیک توسط پزشک تولید شده و به تلفن همراه بیمار ارسال خواهد شد توسط داروخانهها و مراکز پاراکلینیکی (علاوه بر درج کدملی بیمار) جهت رؤیت نسخه و ارائه خدمات مورد استفاده قرار میگیرد.