به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، «ابراهیم العرادی» مدیر دفتر سیاسی ائتلاف جوانان انقلاب 14 فوریه اعلام کرد که سالروز انقلاب مردم بحرین با حضور در تظاهرات و راهپیماییهای مردمی، پایبندی به ارزشها، اصول و اهداف انقلاب است.
العرادی در سخنانی به مناسبت دوازدهمین سالگرد انقلاب بحرین افزود: مردم بحرین با حضور خود در راهپیماییهای مردمی و با حمل تصاویر نمادها، رهبران و بازداشت شدگان، درس زندهای را به ما در مبارزه با توطئه، سرخوردگی و خیانت رژیم آل خلیفه، هدیه میکنند.
وی تاکید کرد: ما راه آزادی و عدالت را ادامه میدهیم و به هیچ وجه تسلیم حکومت ظالم آل خلیفه نمیشویم.
ابراهیم العرادی بار دیگر بر رد حضور رژیم صهیونیستی در بحرین تاکید کرد و آن را حضوری اشغالگرانه دانست که تمام ملت را هدف قرار میدهد.
در ادامه این بیانیه آمده است: مردم بحرین با همه فرزندان و توان خود باید مواظب همه ابزارهای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی و خیانت آن باشند و از گسترش و توسعه همه ابزارهای مقاومت برای مقابله با پروژه یهودیسازی دریغ نکنند.
مدیر دفتر سیاسی ائتلاف جوانان انقلاب 14 فوریه بر مثلث طلایی پایداری، آگاهی و موفقیت که ضامن حفظ انقلاب است تاکید کرد.
وی خطاب به معارضان گفت: دست ما برای همکاری با یکدیگر دراز است تا به آرزوی مردم برای پیروزی دست یابیم.
مدیر دفتر سیاسی ائتلاف جوانان انقلاب 14 فوریه مجدداً خواستار همگرایی و همکاری با طرح سیاسی معارضان تحت عنوان «اعلامیه قانون اساسی» شد.
ابراهیم العرادی در پایان با شهدا، اسرا و مجروحین برای ادامه راه انقلاب مردمی و استقامت برای تحقق تمامی اهداف انقلاب تجدید میثاق کرد.
از سوی دیگر رژیم آل خلیفه در سالگرد انقلاب 14 فوریه چند جوان بحرینی را بازداشت کرد.
دولت بحرین «احمد ابراهیم»، «سید محمد السید محمود» و «سید حسن السید عیسی» از اهالی منطقه «المرخ» در غرب این کشور را بازداشت کرد.
دوازدهمین سالگرد انقلاب 14 فوریه بحرین در حالی فرا میرسد که مردم بحرین همچنان تاوان نافرمانی خود را از رژیم آل خلیفه که ناقض میثاقهای بین المللی است، میپردازند.
قابل توجه است که مقامات آل خلیفه هر سال در 14 فوریه، موج دستگیری را در مناطق مختلف بحرین به ویژه در میان مردان و پسران جوان تشدید میکنند.
جنبش حامیان جوانان انقلاب 14 فوریه بحرین نیز اعلام کرد که دوازدهمین سالگرد بزرگترین انقلاب مردمی بحرین علیه رژیم متجاوز و اشغالگر آل خلیفه را پشت سر میگذاریم که در آن صدها هزار نفر از مردم بحرین بیرون آمدند و خواستار سرنگونی و اخراج رژیم دیکتاتور از کشور و حق تعیین سرنوشت مردم و تدوین قانون اساسی جدید کشور شدند تا در آن مردم منشا همه قدرت باشند. همچنین آنها خواهان برپایی یک نظام سیاسی دموکراتیک کثرت گرا شدند که آرمانهای مردم را برای آزادی، سربلندی، عزت و حاکمیت کامل بر سرزمینهایشان برآورده کند.
جنبش حامیان جوانان انقلاب 14 فوریه بحرین تاکید کرد: انقلاب مردم بحرین در 14 فوریه مانند یک همه پرسی گسترده مردمی در خصوص غیرقانونی بودن رژیم آل خلیفه بود. شعارهای مردم بحرین واضح و آشکار بود؛ چراکه آنها خواستار سرنگونی رژیم و خروج آل خلیفهای شدند که بیش از دو قرن و نیم با زور و ستم بر مردم حکومت کرد و ثروت و نفت کشور را به تصرف خود در آورد. همچنین این رژیم تا به امروز مردم اصیل بحرین را از مشارکت واقعی در دولت محروم کرد و آنها را به حاشیه راند.
در چارچوب سیاستهای استبدادی رژیم آلخلیفه، موج تحولات جهان عرب در سال 2011 به بحرین رسید و مردم این کشور با برگزاری اعتراضات مسالمتآمیز خواستار دستیابی به حقوق اساسی خود در کشور شدند. این اعتراضات که از 14 فوریه 2011 آغاز شد.
در جریان تظاهراتهای فوریه 2011 در بحرین همگام با شیعیان بسیاری از اقلیت سنی با در دست داشتن قرآن و حضور در میدان «لؤلؤ» منامه و سردادن شعارهای «الله اکبر» و «زمان سقوط آلخلیفه فرا رسیده است»، خواستار برقراری حکومتی مبتنی بر رأی مردم در کشور خود شدند.
رژیم آلخلیفه که قدرت و اختیار تصمیمگیری مستقل را ـ چه در سیاست داخلی و چه سیاست خارجی ـ ندارد و عملاً یک حکومت دستنشانده کشورهای غربی و عربی از جمله آمریکا و عربستان در بحرین محسوب میشود، خود را ناتوان از مدیریت قیام مردم دید و بر این اساس از عربستان و امارات برای سرکوب مردم درخواست کمک کرد.
مقامات بحرین از سال 2011 نهتنها انجمنهای سیاسی و رهبران مذهبی شیعه، بلکه فعالان حقوق بشر، روزنامهنگاران و کاربران اینترنت را هدف قرار دادهاند و محاکمههای گروهی را افزایش دادند و احزاب سیاسی را برچیدند و اقدامات و دستگیریهای گستردهای علیه شهروندان بحرینی بهویژه شیعیان انجام دادهاند.
بعد از امضای توافق عادیسازی میان آلخلیفه با رژیم اشغالگر صهیونیستی در سپتامبر 2020 اعتراضات مردمی در بحرین با هدف دفاع از هویت اسلامی ملت بحرین و تعهد آنها به مسئله فلسطین وارد بعد تازهای شده و خشم ملی نسبت به استبدادگری حکومت را دوچندان کرده است؛ مسئلهای که خطر بزرگی برای رژیم آلخلیفه محسوب میشود.
بعد از گذشت 12 سال از انقلاب 14 فوریه بحرین و با وجود تشدید سیاست استبدادی و سرکوبگرانه رژیم آلخلیفه، مردم این کشور همچنان تا زمان احقاق حقوق خود دست از اصول قیامشان برنمیدارند؛ لذا رژیم آلخلیفه با ادامه سیاست استکباری و سرکوبگرانه، آینده روشنی در افق سیاسی این کشور پیشِروی خود نخواهد دید و امتیازدهیهای خارجی و گسترش سطح همکاری با آمریکا، رژیم صهیونیستی و عربستان نیز نهتنها نمیتواند این کشور را از موج خشم عمومی مردم نجات دهد، بلکه شیب سقوط آلخلیفه را تندتر خواهد کرد.