همراهي ملت با دولت در اجراي هدفمندي يارانه‌ها نشانه اقتدار ملي است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۶۱۱۳
بادامچيان:

همراهي ملت با دولت در اجراي هدفمندي يارانه‌ها نشانه اقتدار ملي است

قائم‌مقام دبيركل حزب موتلفه‌ با اشاره به بزرگ‌ترين جراحي اقتصاد كشور گفت: همراهي ملت با دولت در اجراي هدفمندي يارانه‌ها نشانه اقتدار ملي است.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو» به نقل از روابط عمومي حزب موتلفه اسلامي، اسدالله بادامچيان كه در پايان نشست دبيران اين حزب سخن مي‌گفت، گفت: هدفمند كردن يارانه‌ها يك جهش بزرگ اقتصادي است، مردم با درك شرايط كنوني هزينه‌هاي اين جهش را خواهند پرداخت.

نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي در مورد اجراي طرح هدفمندي يارانه‌ها تصريح كرد: شجاعت دولت در ورود به عرصه‌ اجراي هدفمندي يارانه‌ها قابل تقدير است؛ مجلس با درك شرايط كنوني كشور كاملا با دولت همگرايي دارد و اطمينان داريم كه ملت نيز با صبوري دولت و مجلس را ياري خواهد كرد.

بادامچيان بيان كرد: در زيرساخت‌هاي كشور در همراهي با اين طرح نشانه‌هايي وجود دارد، در سيستم بانكي، سيستم حمل و نقل و نيز مراكز توليدي كاستي‌هايي ديده مي‌شود كه ان‌شاءالله با تدبير دولت و بسته‌هاي پيشنهاد مرتفع خواهد شد.

وي افزود: اطلاع‌رساني به‌هنگام توسط رسانه‌ها اهميت فوق‌العاده‌اي دارد كه جلوي اخلال آن‌ها كه مي‌خواهند طرح ناموفق باشد را مي‌گيرد.

قائم‌مقام دبيركل حزب موتلفه اسلامي تاكيد كرد: بايد از شخص رييس‌جمهوري و دست‌اندركاران اين طرح كه شبانه‌روز زحمت مي‌كشند تا كشور از اين گردنه‌ سخت پيشرفت اقتصادي عبور كند تشكر كرد، اميدوارم بودجه‌ سال 90 با عنايت به تغييرات وسيعي كه در منابع و مصارف دستگاه‌هاي مربوط به هدفمندي يارانه‌ها صورت مي‌گيرد ارائه شود.

بادامچيان ادامه داد: دولت بايد مهار قيمت‌ها را هم‌چنان در دستور كار خود داشته باشد و جلوي زياده‌خواهان را بگيرد تا مردم با كمال امنيت رواني اين مرحله را پشت سر بگذارند، مطمئن هستيم كه دولت هرجا كه احساس كرد نقصي يا مشكلي دارد پديد مي‌آيد آن را چاره خواهد كرد.

اين نماينده مجلس با اشاره به بزرگ‌ترين جراحي اقتصاد كشور گفت: همراهي ملت با دولت در اجراي هدفمندي يارانه‌ها نشانه اقتدار ملي است.

وي در بخش ديگري از اظهارات خود به برگزاري خوب مراسم تاسوعا و عاشورا در داخل و خارج از كشور اشاره و اظهار كرد: امسال ما شاهد يك نظم بي‌نظير در برگزاري مراسم عزاداري ابا عبدالله الحسين (ع) بوديم. محتواي مجالس و منابر بسيار چشمگير بود، تقريبا در همه محافل بحث تقبيح حوادث سال گذشته اهل فتنه در روز عاشورا مطرح بود.

قائم‌مقام دبيركل حزب موتلفه اسلامي با اشاره به شركت اردوغان، نخست وزير تركيه به همراه برخي وزراي كابينه در مراسم تعزيت ابا عبدالله الحسين (ع) در استانبول گفت: اين‌كه رئيس يك دولت بزرگ از اهل سنت همانند تركيه در مراسم تعظيم شعائر الهي كربلا شركت كند گام موثري در وحدت جهان اسلام است و اين حضور به وحدت و انسجام اسلامي در دنياي اسلام كمك مي‌كند.

بادامچيان تصريح كرد: همان‌طور كه نخست وزير تركيه گفت خون امام حسين (ع) عامل وحدت و همگرايي فرق و مذاهب اسلامي است و ما در پاي اين خون مي‌توانيم در تولي به اسلام و تبري از جهان كفر و الحاد پيوندهاي برادري در فرق اسلامي را تحكيم ببخشيم.

وي هم‌چنين با تبريك ميلاد حضرت مسيح (ع) به مسيحيان جهان و ايران خاطرنشان كرد: حضرت مسيح پيامبر رحمت، صلح و برادري است، اما سران كشورهاي مسيحي برخلاف حضرت عيسي (ع) بناي خشونت و ستم عليه جهان اسلام را از پنج قرن قبل گذاشته و هنوز بر اين بي‌رحمي و خشونت اصرار دارند، اميدواريم ملت‌هاي مسيحي با تاسي به آن پيامبر رحمت، سران آن كشورها را از اين راه خطرناك باز دارند.

قائم‌مقام دبيركل حزب موتلفه اسلامي با اشاره به نتايج موفق مذاكرات ژنو 3 گفت: با آن‌كه 1+5 در زير سقف مذاكرات روي همكاري حول نقاط مشترك توافق كرد اما به فاصله چند ساعت مطالبي گفتند كه با توافقات مغايرت داشت.

نماينده‌ مردم تهران در مجلس شوراي اسامي بيان كرد: شنيده شده در يك تحليل غلط جديد غرب مي‌خواهد با اعمال تحريم‌هاي جديد در آستانه مذاكرات در استانبول بر سياست فشار از بيرون چانه‌زني در گفت‌وگو ادامه دهد. مطمئن باشند اين راهبرد هيچ‌گاه نتيجه نمي‌دهد.

بادامچيان با اشاره به موضع‌گيري‌هاي قاطع رئيس قوه قضاييه در برخورد با مفسدان اجتماعي و مجازات سارقان مسلح و متجاوزان به عنف بيان كرد: بحث امنيت اجتماعي و مطالبات مردم در اين‌باره بسيار جدي است؛ مردم خواهان قاطعيت دستگاه قضا با متجاوزان حقوق اجتماعي هستند؛ سخنان قاطع آيت‌الله آملي لاريجاني و جديت ايشان در برخورد با مفسدان اجتماعي قابل تقدير است؛ مردم منتظرند اين قاطعيت بيش از پيش اعمال شود.

قائم‌مقام دبيركل حزب موتلفه اسلامي در پايان با اشاره به حادثه دردناك ترور بي‌گناهان در مراسم تعزيت امام حسين (ع) در چابهار اظهار كرد: دولت پاكستان بايد تكليف خود را با تروريست‌ها روشن كند؛ ما پيشنهاد مي‌كنيم يك قرارگاه مشترك از دو كشور سامان يابد و براي هميشه مسئله تروريسم در منطقه را خاتمه دهد./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار