آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۶۱۲۲۴

نامزد‌های جایزه کتاب گاتهام معرفی شدند

جایزه کتاب گاتهام، نامزد‌های دریافت جایزه ۵۰ هزار دلاری خود را معرفی کرد. این جایزه، به طور سالانه به اثر برتری تعلق می‌گیرد که در نیویورک منتشر شده یا درباره این شهر باشد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، به نقل از پی‌آرنیوز وایر، جایزه کتاب گاتهام، جایزه سالانه‌ای است که برای نخستین بار در ماه‌های ابتدایی شیوع ویروس کرونا، برای تشویق به نوشتن درباره شهر نیویورک، راه‌اندازی شد. هیئت داوران این جایزه، متشکل از بزرگان نیویورک و نویسندگان برجسته، سومین برنده سالانه را در ماه‌های آینده، از میان فهرست یازده نفره زیر انتخاب خواهند کرد:

«کار‌های روزمره» اثر لیزا هسیائو چن
«یک زندگی صادقانه» اثر دوایر مورفی
«دختر بزرگ» اثر مکا جمیله سالیوان
«هیچ‌کس به اتفاقی که برای شارلوت افتاد، اهمیت نداد» اثرر جیمز هاناهام
«اولگا در خواب می‌میرد» اثر زوچیتل گونزالس
«گل رز در دهان شیر» اثر بوشهر الرحمن
«فریب» اثر جیل بیالوسکی
«داستان دختر خیاط» اثر جان وود سوییت
«داستان‌هایی از مستاجران طبقه پایین» اثر سیدیک فوفانا
«سه موزه» اثر مارتا آن تول

«اعتماد» اثر هرنان دیاز
جایزه کتاب گاتهام اواسط سال ۲۰۲۰ از سوی بردلی تاسک، بنیانگذار «پی‌تی اند نیت‌ویر» و هوارد ولفسون، با هدف شناخت فرهنگ و جذابیت‌های شهر نیویورک راه‌اندازی شد تا جامعه این شهر را در ماه‌های چالش‌برانگیز ابتدای وقوع همه‌گیری، پویا نگه دارد. این جایزه هرسال به بهترین کتاب داستانی یا غیرداستانی منتشر شده در آن سال اهدا می‌شود که یا درباره شهر نیویورک باشد یا داستان آن در شهر نیویورک اتفاق بیفتد.

«دیاکون کینگ‌کونگ» اثر جیمز مک براید، به عنوان نخستین برنده سالانه جایزه کتاب گاتهام در آوریل ۲۰۲۱ انتخاب شد. «کودک نامرئی» اثر آندریا الیوت نیز دومین برنده جایزه ادبی گاتهام است که در سال ۲۰۲۲ این جایزه را به خانه برد. آوریل امسال، هیئت داوران، سومین برنده این جایزه ۵۰ هزار دلاری را انتخاب خواهد کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار