به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو، بارش سنگین برف کوهرنگ در استان چهارمحال و بختیاری این شهر را درون خود دفن کرده است و زنگ خطر شرایط اضطراری به صدا درآمده.
از شروع برف و باران تا کنون دستگاههای برف روبی از استانهای همجوار برای کمک اعزام شده اند، اما قبل از اعزام این دستگاهها فکری به حال خود آنها باید کرد، چرا که یا لاستیکها سائیده شده، یا زنجیر چرخ ندارند، یا مشکل فنی دارند و مهمتر اینکه راننده این دستگاهها به جادههای کوهرنگ آشنایی ندارند که بیشتر آنها در همان روزهای ابتدایی برگشت داده شدند.
مشکلی که هیچ گاه به آن توجه نشده و در حاشیه قراره داشته این است که عدم وجود تجهیزات مناسب و بهروز و نیروی انسانی باعث کندی در فرایند کار شده است.
تمامی راههای مسدود شده به سرعت بازگشایی شوند
وزیر کشور شامگاه پنجشنبه با حضور در استان چهارمحال و بختیاری و با حضور در ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: جبران کمبودهای احتمالی مرتبط با آب آشامیدنی مناطق مختلف استان بهویژه شهرکرد با اولویت در دستورکار قرار گیرد.
وی تصریح کرد: در زمان بارندگی برخی از شهرستانهای این استان از جمله سامان مشکل آنتن دههی تلویزیون پیدا کردهاند که لازم است پوشش تلویزیونی در تمامی مناطق استان بدون هیچگونه مشکلی برقرار شود.
وحیدی با اشاره به اینکه در سریعترین زمان ممکن مشکلات مردم باید حل شود گفت: نیروهای راهداری و حمل و نقل جادهای چهارمحال و بختیاری و عوامل امدادی شرکت توزیع نیروی برق استان امروز نسبت به بازگشایی جادههای فرستندههای تلویزیونی و اتصال برق آنها در سریعترین زمان ممکن اقدام کنند.
وی خاطر نشان کرد: تمامی مسئولان چهارمحال و بختیاری برای بسیج همگانی در خدماترسانی به مردم استان همزمان با بارشهای سنگین برف اخیر همکاری لازم را داشتهاند که این مهم نشاندهنده وجدان کاری، اتحاد و همدلی بین مسئولان، مردم و گروههای مختلف است.
وحیدی یادآور شد: خدماترسانی به پنج هزار خودروی گرفتار در برف گردنه گوشنگلی شهرستان بروجن در شبهای بارندگی چهارمحال و بختیاری کار با ارزشی بوده چراکه مدیریت این بحران بدون مصدوم، مجروح و تلفات انسانی نشان از اقدامی قابلتوجه و جهادی است.
وی تاکید کرد: جادههای تمامی روستاهای چهارمحال و بختیاری باید بازگشایی شود و از طرفی نیز تجهیز چهارمحال و بختیاری به ماشینآلات تخصصی راهداری و برفروبی اولویت دارد.
وحیدی اضافه کرد: برای نهادینه کردن فرهنگ بیمه در حوزههای مختلف بهویژه حوادث مرتبط با بحران ضروری است و فرمانداران برای مدیریت حوادث گوناگون نسبت به پیشبینی برای جلوگیری از مشکلات احتمالی اقدام کنند.
وی در پایان گفت: تأمین آذوقه و نهادههای دامی برای دامداران با جدیت دنبال شود تا مشکلی در این حوزه ایجاد نشود.