آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۶۱۵۱۸
معاون دانشجویی دانشگاه بیرجند:

اعتبارات صندوق رفاه دانشجویی دانشگاه بیرجند بسیار پایین است

معاون دانشجویی دانشگاه بیرجند با اشاره به برخی چالش‌های پیش روی حوزه رفاع دانشجویی، گفت: افزایش مبلغ وام و تعداد متقاضی را داریم، اما اعتبارات دانشگاه پاسخگوی این حجم از درخواست نیست.

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، سید مرتضی موسوی، معاون دانشجویی دانشگاه بیرجند، شب گذشته در جلسه هیات رئیسه دانشگاه بیرجند با بیان اینکه طی یکسال گذشته تکمیل پروژه‌های نیمه تمام به خصوص خوابگاه‌های دانشجویی در دستور کار دانشگاه بیرجند بوده است، گفت: خوابگاه شهید سلیمانی به مجموعه خوابگاهی دانشگاه بیرجند اضافه و تجهیز شد که کمک زیادی کرد.

وی با اشاره به اینکه بروز رسانی غذاخوری و سلف و سلف مکمل در دستور کار بوده و انجام شده است، گفت: خوابگاه متاهلی سه مصوبه هیات امنا اخذ شده و در موضوع مشارکت خیرین نیز دو خیرین وارد شدند و تعدادی از خیرین هم شرایط اولیه ساخت یکی از بلوک‌های خوابگاه دانشجویی را تقبل کردند، اما برای ادامه کار نیاز به حمایت وزارت علوم است.

معاون دانشجویی دانشگاه بیرجند با بیان اینکه شورای نظارت و ارزیابی خوابگاه‌های غیر دولتی نیز راه اندازی شده است، افزود: در گذشته بیش از ۸ خوابگاه خودگردان در سطح شهر بیرجند وجود داشت که بعد از کرونا این‌ها به دو خوابگاه رسید.

موسوی با بیان اینکه امسال بیش از ۴ هزار دانشجو در خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه بیرجند اسکان داده شدند، گفت: اسکان خوابگاه‌های متاهلین کمبود ویژه داریم و به طوری که از ۲۴۰۰ دانشجوی متاهل تنها ۲۰ نفر خوابگاه متاهلی گرفتند و این یک چالش اساسی است.

وی با بیان اینکه حداقل نیازمند ساخت ۱۵۰۰ واحد خوابگاه متاهلی هستیم که دو هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد، گفت: تجهیز مجموعه‌های خوابگاهی دانشگاه که ۱۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

معاون دانشجویی دانشگاه بیرجند با بیان اینکه گیت‌های کنترل تردد دانشجویان در خوابگاه‌ها حدود دو میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد، گفت: همچنین شرایط غذاخوری‌های دانشگاه نیازمند توجه بیشتر است.

موسوی به مهمترین چالش پیش روی اداره تغذیه دانشگاه بیرجند اشاره کرد و گفت: مهمترین چالش در این حوزه موضوع تبعیض در اعتبارات تبصره ۱۴ است که دانشگاه بیرحند در این اعتبارات این تبصره نسبت به دانشگاه‌های همجوار سهم کمی داشته است.

وی با بیان اینکه کمبود اعتبار تغذیه دانشجویی که حدود ۸۸ میلیارد تومان واحد‌های اقماری دانشگاه است که امسال ۵۱ میلیارد تومان در این بخش کسری خواهیم داشت، افزود: بروز رسانی تجهیزات اشپزخانه دانشگاه بیرجند و به سمت صنعتی شدن رفتن که مصرف مواد اولیه مانند روغن را به حداقل می‌رساند باید وزارت کمک کند.

معاون دانشجویی دانشگاه بیرجند اظهارداشت: تکمیل رستوران مکمل دانشگاه بیرجند از موراد مورد درخواست است که تجیهزات آشپزخانه آن ۵ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

موسوی با اشاره به برخی چالش‌های پیش روی حوزه رفاع دانشجویی، افزود: اعتبارات صندوق رفاه دانشجویی دانشگاه بیرجند پایین است، افزایش مبلغ وام و تعداد متقاضی را داریم، اما اعتبارات دانشگاه پاسخگوی این حجم از درخواست نیست.

وی گفت: ترم قبل حدود ۱۰۰ هزار ساعت کار دانشجویی در دانشگاه بیرجند داشتیم با ۵۷۱ نفر که با توجه به ۱۰ برابر شدن حق الزحمه کار دانشجویی، بار سنگین مالی را بر دوش دانشگاه می‌گذارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار