کد خبر:۱۰۶۱۹۳۸
معاون شهردار تهران اعلام کرد

کاهش ۴۰ درصدی زمان صدور پروانه در سال ۱۴۰۱ نسبت به پارسال

حمیدرضا صارمی معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران از کاهش ۴۰ درصدی میانگین زمان صدور پروانه برای درخواست‌های ثبت شده در ۱۰ ماهه نخست امسال، نسبت به بازه زمانی مشابه سال گذشته خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران، حمیدرضا صارمی با مقایسه میانگین زمان صدور پروانه در ۱۰ ماهه نخست سال ۱۴۰۱ با مدت مشابه سال ۱۴۰۰، گفت: میانگین زمان صدور پروانه براساس درخواست‌های ثبت شده از ابتدای فروردین تا پایان دی ماه سال گذشته، ۴۸ روز بوده است که این عدد، امسال به ۲۹ روز کاهش یافته است، بنابراین ما با کاهش ۴۰ درصدی در این حوزه روبه رو بوده ایم.

وی با بیان اینکه میانگین زمانی صدور پروانه در همین بازه زمانی در مقایسه بین امسال با سال گذشته، برای کلیه درخواست‌های ثبت شده، ۲۴ درصد کاهش داشته است، اظهار داشت: میانگین زمان صدور پروانه برای کلیه درخواست‌های شهرسازی، در سال گذشته ۹۸ روز بوده که این عدد امسال به ۷۵ روز رسیده است.

معاون شهردار تهران با اشاره به افزایش آمار درخواست صدور پروانه در بافت فرسوده در ۱۰ ماهه نخست سال ۱۴۰۱، گفت: ابلاغ بسته‌های تشویقی برای نوسازی بافت‌های فرسوده موجب استقبال مالکان برای نوسازی املاک فرسوده شد و ما شاهد رشد ۴۹ درصدی ثبت درخواست صدور پروانه در این بافت طی ۱۰ ماهه سال ۱۴۰۱ در مقایسه با مدت مشابه در سال ۱۴۰۰ بودیم. با توجه به این موضوع، تعداد پروانه‌های صادره برای بافت‌های فرسوده نیز در این مدت، ۴۸ درصد افزایش داشته است.

صارمی در پایان درخصوص آمار صدور پروانه در شهر تهران گفت: با توجه به اصلاح فرآیند صدور پروانه ساختمانی و آغاز صدور پروانه در دو مرحله، شامل پروانه شهرسازی و پروانه شروع عملیات ساختمانی از خرداد ماه امسال، تعداد درخواست‌های ثبت شده برای پروانه شهرسازی تا دی ماه سال جاری، ۶۵۹۷ مورد بوده که تاکنون منجر به صدور ۱۴۵۷ فقره پروانه شهرسازی شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار