به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مهدی امیری روز دوشنبه در جمع خبرنگاران گفت: طبق آخرین سرشماری سال ۹۵ مشخص شد که بالای ۸۶ درصد شهروندان تهرانی در آپارتمانهای بالای چهار طبقه زندگی میکنند.
وی با بیان اینکه بسیاری از شهروندان با فرهنگ و قوانین آپارتمان نشینی آشنا نیستند، گفت: در این جشنواره تلاش میکنیم که با زبان هنر این فرهنگ را به شهروندان منتقل کنیم.
رییس جشنواره بین المللی کارتون چهل خونه ادامه داد: فراخوان این جشنواره در نیمه دوم سال منتشر شد و به منظور فراگیری این جشنواره را بصورت بین المللی برگزار کردیم.
وی با بیان اینکه مدیریت شهری به فرهنگ آپارتمان نشینی توجه ویژهای دارد، گفت: امسال تاکنون بیش از ۲ هزار کارگاه آموزشی با این موضوع در تهران برگزار شده که بیش از ۵۲ هزار نفر در این کارگاهها شرکت کردند.
مدیرکل آموزشهای شهروندی شهرداری تهران خاطرنشان کرد: پرداخت شارژ، نظافت، بالکن و سر و صداهای آپارتمان از عمده مشکلات آپارتمان نشینان است که برای اولین بار تلاش داریم با زبان طنز و کارتون این فرهنگ و قوانین را به مردم انتقال دهیم.
رونمایی آثار در ایستگاههای مترو تهران
وی در خصوص تاثیر گذاری اجتماعی این جشنواره نیز گفت: در روز اختتامیه جشنواره که در روز ۲۲ اسفند کتابچه آثار برتر رونمایی میشود و قرار است این آثار در ایستگاههای مترو رونمایی خواهد شد.
امیری با بیان اینکه ۵۲ جشنواره تحت قالب جشنواره آرمان اجرایی و عملیاتی شده است، گفت: این جشنواره نیز ذیل جشنواره آرمان به نام و یاد شهید آرمان علی ورودی است.
همچنین دبیر مسابقه بین المللی کارتون چهل خونه فرهنگ آپارتمان نشینی نیز گفت: توجه به فرهنگ آپارتمان نشینی یکی از موضوعات مهم شهروندان است و به منظور مقایسه کردن این فرهنگ مسابقه را بصورت بین المللی برگزار کردیم.
سید مسعود شجاعی افزود: تا دوم اسفند پذیرای آثار هنرمندان است که سه جایزه ۵۰۰ دلاری و همچنین جوایز ۵۰ و ۳۰ میلیون ریالی از جوایزه ویژه این جشنواره است.
وی ادامه داد: در این جشنواره ۶۳۴ اثر با ۲۵۷ هنرمند از ۴۷ کشور دنیا اثر ارسال کردند که ۸۸ هنرمند با ۱۸۶ اثر از ایران و مابقی از سایر کشورها است.
شجاعی خاطرنشان کرد: بعد از کشورمان کشورهای چین، ترکیه، رومانی، اندونزی، برزیل و اوکراین بیشترین آثار را داشتند.