به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مهدی صالحی، معاون ارتباطات و امور بینالملل دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) در مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود که با حضور جمعی از معاونین و دانشجویان این دانشگاه برگزار شد ضمن خیرمقدم به دانشجویان جدیدالورود گفت: بحث بین الملل در دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) از جایگاه ویژهای برخوردار است. میتوان گفت در قرآن کریم در آیه ۱۳ سوره حجرات به این موضوع اشاره شده است. در بخش معاونت بین الملل دانشگاهها، سختیهای فراوانی وجود دارد و همهی ما از این موضوع آگاهی داریم.
وی افزود: اخذ ویزا و تاییدیه دانشجو و مشکلاتی دیگر که دانشجویان بین الملل با آن مواجه هستند از مواردی است که در بخش بینالملل دانشگاهها مطرح است؛ لیکن سعی ما بر این است که این مشکلات را هموار سازیم.
معاون ارتباطات و امور بین الملل دانشگاه بینالمللی اهلبیت (ع) گفت: معاونت بین الملل شامل سه بخش است: اداره جذب، اداره همکاریهای علمی بین المللی و اداره روابط عمومی که هر کدام از این بخشها برای برطرف کردن نیازهای دانشجویان بین الملل و پاسخ به سوالات کلیه دانشجویان آماده همکاری هستند.
وی بیان کرد: پذیرش دانشجو در دانشگاه بینالمللی اهل بیت (ع) ۲ بار در سال در ماههای سپتامبر و فوریه امکان پذیر است ودر حال حاضر از ۲۴ کشور دنیا در دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) مشغول کسب علم هستند و این مسئله سبب شده است که فضای بسیار خوب فرهنگی در بین این دانشجویان با ملیت گوناگون ایجاد شود و آنها بتوانند با فرهنگهای مختلف دنیا آشنا شوند.
صالحی اظهار کرد: شما دانشجویان عزیز باید از این فرصت به بهترین شکل استفاده کنید و تجربیات زیادی به سرزمینهای خود ببرید.
در ادامه حجت الاسلام محمد مطلبی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) نیز ضمن خیرمقدم و تبریک اعیاد شعبانیه به دانشجویان جدید الورود این دانشگاه گفت: همهی ما در این مکان مقدس به نام اهلبیت (ع) جمع شدیم و مفتخریم که در مکتب اهلبیت (ع) هستیم.
وی بیان کرد: شما عزیزان در دانشگاهی تحصیل میکنید که به نام مقدس اهلبیت (ع) مزین شده است و به همین دلیل وظیفه ما چند برابر میشود.
معاون فرهنگی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) بیان کرد: اهلبیت عصمت و طهارت (ع) ویژگیهایی داشتند که ما به عنوان پیروانان آنها باید به آنها توجه کنیم.
وی گفت: مهمترین ویژگی آنها این است که کسی که در این مکتب رشد پیدا میکند اهل تقواست، در این مکتب باید عبودیت و بندگی خدا را رشد دهیم و زمانی که دیگران، رفتار و کردار شما را ببینند، بدانند که شما شیعه جعفری هستید و این باعث افتخار همهی ما است.
مطلبی بیان کرد: بعد از مسئله ارتقاء معنویت، مهمترین رکن مکتب اهل بیت (ع) اخلاق محوری است که برای مسلمانان ضرورت دارد.
معاون فرهنگی دانشگاه بین المللی اهلبیت (ع) مسئله حق الناس را ویژگی بعدی اهلبیت عصمت و طهارت معرفی کرد و گفت: رعایت این مسئله برای همهی ما ضروری است. شما دانشجویان عزیز باید حقوق یکدیگر را رعایت کنید در خوابگاه، در کلاس درس، در فضای عمومی در دین ما به مسئلهی حق الناس تاکید فراوانی شده است. ما نیز به عنوان بخشی از این مجموعه به آشنایی شما عزیزان با مکتب اهل بیت (ع)، آشنایی با فرهنگ و تمدن ایران اسلامی با برگزاری دورهها و بازدید از مراکز مختلف و اردوهای مختلف کمک خواهیم کرد.
حسن مجیدی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و آقای ابوالفضل گودرزی مدیر حراست دانشگاه بین المللی اهلبیت (ع) نیز در این مراسم به ایراد سخنرانی پرداختند.
گفتنی است در پایان این مراسم برای دانشجویان جدیدالورود از فضاهای تفریحی باغ مسلم تهران بازدید کردند.