دادستان کل کشور: تکریم ارباب رجوع یکی از مؤلفه‌های مهم اجرای عدالت است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۶۴۸۷۶

دادستان کل کشور: تکریم ارباب رجوع یکی از مؤلفه‌های مهم اجرای عدالت است

دادستان کل کشور با بیان اینکه تکریم ارباب رجوع یکی از مؤلفه‌های مهم اجرای عدالت است، گفت: همگی وظیفه داریم مردمدار بوده و در خدمت آنان باشیم.
دادستان کل کشور: تکریم ارباب رجوع یکی از مؤلفه‌های مهم اجرای عدالت است

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام محمدجعفر منتظری دادستان کل کشور در دیدار با قضات و کارکنان دادگستری و دادسرای شهرستان نجف‌آباد اظهار داشت: قضاوت یک شغل نیست و یک مسؤولیت و تکلیف است و باید با این نگاه وارد این جایگاه شد.

وی تصریح کرد: همه ما ملزم به رعایت قانون و اجرای عدالت هستیم و قاضی عادل کسی است که بر اساس حق، موازین اسلام و قانون عمل می‌کند.

منتظری با اشاره به اینکه عادل بودن قوه قضاییه در مرحله اول به عدالت قضات و بعد سایر کارکنان برمی‌گردد، افزود: در شرع مقدس اسلام یکی از شرایط اساسی قاضی، عدالت است که اگر عدالت نباشد اصلا نمی‌تواند قضاوت کند، در حالی که شرط تصدی بسیاری از مشاغل و مسؤولیت‌های دیگر عدالت نیست.

دادستان کل کشور خاطرنشان کرد: تکریم ارباب رجوع یکی از مؤلفه‌های مهم اجرای عدالت است، در این خصوص همه باید بدانیم که ما وظیفه داریم مردمدار بوده و در خدمت آنان باشیم.

وی عنوان کرد: خدمتگزاری به مردم وظیفه و تکلیفی بسیار سنگین است و امروز همه ما باید به گونه‌ای رفتار و اقدام کنیم که مردم از نظام و انقلاب اسلامی دلسرد نباشند و منویات مقام معظم رهبری به منصه ظهور برسد.

پربازدیدترین آخرین اخبار